![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (6) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 29 2024, 12:15 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
נדרכתי, רק לא המגדלור. בפעם הקודמת שהייתי שם... זה לא נגמר טוב.
"נלך לעמק שן-סלע," קבעתי, "ואז נחליט. בסדר?" אוויזנדום רכן אליי, "את בטוחה? עמק שן-סלע לא בטוח. ולמען האמת, המקום נטוש כבר מאה שנה. זה יהיה מסוכן." הנהנתי, "כן, זה המקום הכי בטוח מהם." אמרתי, וניסתי שלא להיזכר בעבר המר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 16:15 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"נשמע לי כמו נקודת התחלה טובה," אמרתי. "אם שם השדים חיים כביכול, סביר שנמצא שם הוכחה חד משמעית האם הם קיימים או רק אגדה. ואם הם אמיתיים... אולי נוכל לעשות שם משהו שיעצור אותם מלהגיע למקומות האחרים." למנוע מהם להגיע לרסיסים, בתור התחלה. אני לא יכולה לחזור לרסיסים.
קדנו בפני אוויזנדום ויצאנו מהמערה. מכאן ניתן היה לראות את כל זאדיה, כולל מדבר חצות. "זה לא נראה רחוק," אמרתי. "אני חושבת שנוכל להגיע לשם תוך יומיים, שלושה של הליכה. מה דעתך?" הסתובבתי אל ניקס, וראיתי שהיא נראית מוטרדת. "על מה את חושבת?" שאלתי בעדינות, מקווה שאוכל לעזור. -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 18:09 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
"כלום," מלמלתי, אך נראה שהיא לא התרצתה. סקרתי את העמק, ואז הבחנתי שבצפון, איפה שהשבט שלי גר, עולים ניצוצות עשן, וכשהוצאתי את הטלסקופ מהתיק, ראיתי אש בכפר, וזה לא נראה טוב.
הסטתי את מבטי לעמק שן-סלע. "אז... שנצא? אפשר שאני אעוף ואת תחזיקי בי או משהו כזה, זה יהיה יותר מהיר," אמרתי, וכשחשבתי על זה, אם נלך מלמעלה יהיה לנו יותר סיכוי לא להיפגע מהשדים, אם הם באמת קיימים... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2024, 18:43 PM
|
||
הבנתי שהיא לא מתכוונת לספר לי מה העניין, ולעת עתה ויתרתי; יהיה צבוע מצדי ללחוץ עליה, חשבתי, כשאני בצעמי מסתירה סוד.
בתגובה להצעה שלה, שאחזיק בה והיא תעוף, הסמקתי. אנחנו נהיה ממש צמודות... "א-אם זה בסדר מבחינתך," גמגמתי. התקרבתי אליה ובזהירות הקפתי אותה בזרועותיי, מוודאת לפני שממש נצמדתי אליה: "ככה יהיה בסדר? אני לא... מפריעה לך לעוף ככה?" -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
פורסם ב: Aug 31 2024, 18:50 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
"לא, רק תזהרי על הכנפיים שלי, אולי... תרדי קצת למטה?" אמרתי. וזעתי קצת באי נוחות, לא חשבתי שככה תחזיק אותי, התכוונתי שתחזיק ברגליים.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2024, 19:05 PM
|
||
"אה!" צייצתי, בקול הרבה יותר מדי גבוה. בשם המעמקים, מה היא תחשוב עליי עכשיו? שיניתי את האחיזה שלי, כורעת ונצמדת לרגליים שלה. "ככה זה... בסדר?" שאלתי בהיסוס.
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
פורסם ב: Aug 31 2024, 19:08 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
"כן," אמרתי והוספתי את המילים בשביל הכנפיים הגדולות.
בין רגע היינו באוויר, וכמעט והגענו לעמק שן סלע. "מה את רואה?" שאלתי, מאחר שלא יכולתי לראות כלום כשאקוולה מתחתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2024, 20:14 PM
|
||
לרגע הייתי מרותקת לכנפיים של ניקס, הנוצות הארוכות היו צבעוניות ויפות כל כך, ונראו רכות... לכל הרוחות, אקוולה, תתרכזי! "אני רואה עשן עולה מהצפון, אבל זה לא נראה כמו שריפה מאוד גדולה," אמרתי. "בדרום הכל נראה שקט..." תהיתי אם זה אומר שצמד בני האנוש שניסה לחטוף אותנו, הלוחם והקוסמת המשונה, עזבו את האזור. "וישר מלפנים, אני חושבת שההר המשונן הזה הוא הנקודה שממנה מתחיל מדבר חצות."
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
פורסם ב: Sep 3 2024, 17:17 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
"כן, אבל את רואה אולי שדים? להתקרב יותר למטה?"
|
|
פורסם ב: Sep 3 2024, 21:44 PM
|
||
מיקדתי את מבטי. "אני לא רואה נפש חיה," דיווחתי. "לא בטוחה אם שדים נחשבים חיים, אבל... גם אותם אני לא רואה, בכל אופן. אולי נרד לקרקע ונבדוק מקרוב? המלך אמר שהם חיים באיזה עמק..."
|
|
פורסם ב: Sep 6 2024, 20:30 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
"כן, נרד, אבל לא נגע ברצפה, זה מסוכן מדי... ומה יקרה אם הם יכולים פשוט להיות בלתי נראים?"
|
|
פורסם ב: Sep 7 2024, 21:15 PM
|
||
"אני... לא חשבתי על זה," הודיתי, ואנחה חמקה מתוכי. "אם הם באמת בלתי-נראים, איך אנחנו אמורות לוודא אם הם בכלל קיימים? איך אפשר להילחם באיום שלא יודעים אם נמצא בכלל?"
|
|
פורסם ב: Sep 8 2024, 19:37 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
"אני לא יודעת," הודיתי, "בואי פשוט נלך לבדוק, אבל לא נגע ברצפה." אמרתי, וירדתי עוד קצת.
|
|
פורסם ב: Sep 10 2024, 21:38 PM
|
||
"בסדר," מלמלתי. ספקות כרסמו בלבי כעת, איך אנחנו אמורות לחשוף ולעצור את השדים?
מדבר חצות נפרש לפנינו, האדמה החולית צובעת את המרחבים הפתוחים בגוון צהבהב. מלבד כמה צמחים יבשים-למראה שהתנודדו ברוח לא הייתה נפש חיה באזור. התעופפנו קרוב לקרקע במשך זמן מה בלי שום סימן למשהו חריג, עד שנגלה לפנינו קצה של תהום סלעית. תהיתי אם זה המקום המכונה עמק שן-סלע; ואז ריח משונה עלה באפי. "ניקס," הנמכתי את קולי. "את יכולה להתקרב לשם? אני מריחה עשן..." -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
פורסם ב: Sep 13 2024, 17:50 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
"כן," אמרתי בהיסוס, "איפה זה? את רואה שם עוד משהו?"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |