![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 12:56 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחי אני לא יכול לחשוב על שום דבר אחר עכשיו
הלכתי להראות את הסרטון הזה לאמא שלי וכל מה שהיא אמרה זה ״וואו המבטא שלו מזעזע״ החיים שלי מתהפכים עם כל סרטון של טומי שאני רואה ואין לי מה לעשות עם זה😭😭😭😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 12:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא אמרה שהמבטא של טומי מזעזע????? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:00 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןןן היא פשוט מקנאת לטומי יש מבטא מדהים זה קצת מרגיש שהוא מגזים אותו כדי להוכיח שהוא לא אמריקאי בכוח למאו כי לא עלינו יש בריטים ששוכחים מאיפה הם באו ומתחילים להישמע כמו אתם יודעים אמריקאים💔 גוגי:( --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:00 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא ידע שההורים של ג'יימס הם הילאים בכירים, ג'יימס סיפר לו את זה בימים הראשונים שלהם בהוגוורטס,
אך סיריוס אף פעם לא חשב על העובדה שהם כנראה באמת יצאו למשימות ארוכות ומסוכנות. ג'יימס נראה כל כך עליז כל הזמן, והתחבר אליו ברגע הראשון שפגש אותו, אך סיריוס אף פעם לא חשב על זה שיכול להיות שסיריוס היה החבר הראשון של ג'יימס באותה המידה שג'יימס היה החבר הראשון של סיריוס. הוא לא חשב על העובדה שג'יימס בילה חלק גדול מילדותו לבד. הוא והמשרתים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:02 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיפה זה? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:02 PM
|
||
אוקיי לא בכיתי מספיק בואו נלך לראות את The Untold History of Jack Manifold
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:05 PM
|
||
Briish people ah just beheh than Americans yk
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:06 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריך משהו לעשות
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:08 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי זה לא הוגן
אני רוצה להתיישב לאכול ואת אחותי אומרת שהיא ישבה שם. והיא ליטרלי לא. ואז היא התיישבה לידי, ויש לה לק. ולק עושה לי בחילה. ואז אמא שלי אמרה לי להיות ליד אח שלי. וגם לו יש לק! כי אחותי שמה לו. ואז אמרתי שאני אתיישב ליד המחשב ואמא אמרה לי לא אז התיישבתי ליד המחשב יש לי פוביה מוזרה נורא ואני שונאת את זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:08 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוף סוף גבהתי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:09 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שהוא אמר -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא תן כיף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אנד וון איימ באק אין שיקאגו איי פיל איט
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:11 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח תקראי את ההודעה הבאה הוא התכוון שהוא לא מדבר איתך בטלפון -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:11 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
עברת כבר ליומיות? -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |