![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 14:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיכלל
אנחנו פותחות שרשור? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 14:42 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 14:45 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 14:46 PM
|
||||
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 14:50 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לחיות זה מדהים ליה אתן מדהימות ואתן רק צריכות למצוא את הדברים שמשמחים אתכן בחיים 3>>>>>>> -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 14:50 PM
|
||||
הם יהיו באותה כיתה בסוף נכון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 14:51 PM
|
||
וואי לאחרונה אני פחות פעילה פה וזה לא סבבה
אני צריכה להיות פעילה יותר -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 14:52 PM
|
||||
נראה לי? זה די הגיוני ואפשר שהיא מגלה את הגיחות שלו ואז הוא מנסה לשכנע אותה להצטרף אליה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 14:53 PM
|
||||
השאלה היא אם היא תסכים אולי היא תגיד כן רק כדי לשכנע אותו לעזוב את זה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 14:53 PM
|
||
אוניסף בואי שרשור
אבל שרשור אחר כי השרשור הנוכחי תקוע -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 14:54 PM
|
||||
יאללה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 14:54 PM
|
||||
כן זה יהיה מעניין -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 15:01 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי רגע אני אספר!! כעיקרון כולם סטרימרים בטוויץ׳ (חוץ מפרדי הוא סטרימר ביוטיוב) אני אסביר על כל אחד ![]() ראנבו!! הוא גם סטרימר בטוויץ׳ אבל הדבר שמיוחד בו זה שיש להם סדרת אימה כזאת שקוראים לה ג׳נלוס שאני ממש צריך לראות מתישהו ![]() טובו!!! שזה טוֹבּוֹ אגב (באנגלית זה tubbo זה מבוטא tobow בערך) סטרימר בלה בלה בלה אבל הקטע שלו זה שהוא עובד כבר ליטרלי שנים על להוציא שרת מיינקראפט משלו שקוראים לו טאבנט tubnet וזה יהיה שרת שהוא החלום של כל גיימר הוא הוציא על זה כבר מיליון דולר ואני לא יודע מתי זה כבר יסתדר ![]() טומי!! שהוא מפורסם בלהיות הילד של האינטרנט הוא לא מ ד ה י ם במיינקראפט הוא פשוט עושה מה שמצחיק אותו הוא מסטרים מיינקראפט אבל הוא יותר מתמקד בוולוגים ומתיחות (מתיחות מצחיקות ולא מבויימות אבל כמו לדחוף את טובו ממטוס או להתחתן איתו) ועכשיו הוא התחיל אפילו סטנדאפ שזה מטורף הוא נורא מצחיק באמת ![]() ג׳ק מאניפולד סוף סוף!! אין לו איזה פרוייקט מיוחד שהוא עושה אבל הוא נורא אייקוני מצחיק וקירח והוא פשוט ממש ממש מצחיק ויש לו דמויות שהוא משחק (כמו האבא של טוני בסרטון של החתונה) וזה מגניב אני אוהב את ג׳ק מאניפולד. ![]() קוואקיטי!! הוא הקים את הQsmp והוא גם ממש ממש מצחיק ואני אוהב אותו ואני צריך לראות יותר תוכן שלו הוא מגניב ![]() שלאט!! הקטע שלו זה שהוא קריפ ואנשים פשוט מאשימים אותו בדברים כמו היריה על טראמפ וניין אילבן וכזה למרות שבפועל הוא אחד האנשים הכי פחות בעייתיים בdsmp הוא מגניב וזה רוב האלה שמעניינים אותי יש גם את כל הג׳ורג׳ דרים סאפנאפ קארל ניקי פיל טכנו וכל אלה שהם גם מגניבים ויום אחד אני אגיע אליהם חוץ מדרים הוא פחות מעניין😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 15:02 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או וואה
אוווווו וואה כנראה הייתי צריך להקטין את התמונות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 15:12 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קונה פסנתר סוף סוף!! אני חוסכת כבר שנה
זה 4000 שקלים וזה מהכסף שלי מלא כסף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |