![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 08:12 AM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו והעיקר שהתייחסו אליי כשאני היסטרית אתמול.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 08:13 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משבת --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 08:14 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהו
הוא שבר את השיא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 08:15 AM
|
||
אם זה מעניין מישהו ג׳וני אקו הארי ופרדי עדיין במשחק
הם 36 שעות ושתי דקות --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 08:22 AM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם צריכים לישון -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 08:24 AM
|
||||
אתה חושב? הארי בדיוק שם שירים שמחים אני לא חושב שהוא מתכנן ללכת לישון עכשיו --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 08:28 AM
|
||
מישהו כתב לו בצ׳אט go to sleep והוא הקריא את זה ואמר כזה mate…..
מייט מה לך לישון😭😭😭 --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 08:33 AM
|
||
עכשיו לקוות שעליתי על הרכבת הנכונה
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 09:19 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 09:26 AM
|
||
״הרי בגילוי עריות קורה אחד משני דברים- או שהגזע משתבח קיצונית או שהגזע נהרס קיצונית.״
״אחייייי אני ראיתי את המשפחה של טל ראשון שום דבר לא משתבח״ --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 09:32 AM
|
||
איי האב פילינגס דאט
איי קאנט אקספליין דריייייבינ מי אינסיין אול מיי לייף בין סו פולייט באט אייל סליפ אלון טונייט --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 09:44 AM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייבות להגיד שהתרגום של הספר הרביעי של Heartstopper לעברית פשוט ג א ו נ י
כאילו יחסית לעובדה שזה ספר מתורגם הם עברו את כל המכשולים ועשו את זה בצורה מעולה זה לא היה נראה כמו גוגל טרנסלייט מהמקור וזה גם לא שינה כמעט כלום זה היה פשוט מושלם -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 09:44 AM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייבות להגיד שהתרגום של הספר הרביעי של Heartstopper לעברית פשוט ג א ו נ י
כאילו יחסית לעובדה שזה ספר מתורגם הם עברו את כל המכשולים ועשו את זה בצורה מעולה זה לא היה נראה כמו גוגל טרנסלייט מהמקור וזה גם לא שינה כמעט כלום זה היה פשוט מושלם -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 09:56 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 10:15 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עד שסוףסוף החלטתי לקום מהספה ולפנק את עצמי בפאנקייקים, עשיתי טעות של טירונים
שמתי מלח במקום סוכר מה עושים מכאן? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |