![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 16:33 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשטובו מספר שהוא תכנת תוכנה לתקן לו את השיעורי בית כי הוא נכשל בכל המקצועות ואבא שלו פשוט בפינה שומע את זה בפעם הראשונה ומנענע בראש
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 16:33 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
שזה לא באחריותך זה בסדר אבל שאתה זה שאחראי על הוויז זה בעייתי הפחד של אבדה זה רגש משל עצמו אני בטוח בזה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 16:34 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למאו ריל אבל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אחי שמעת את הפודקאסט החדש?"
"על מה זה?" "זה שלושה אנשים נורא קטנוניים קוראים ספר לא כזה מעניין" -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
הגאונות של ליצור תוכנה שעושה את שיעורי הבית שאתה לא מצליח לעשות -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
האינטואיציה שלי מקולקלת אני חושב היא אמרה לי לצאת מהצד הלא נכון של התחנה ולהסתובב ברחוב הלא נכון במשך 40 דקות --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 16:35 PM
|
||||
עושים שיעור בדקדוק --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 16:35 PM
|
||||
וואה זה מוגזם אני מדמיין להסתובב ברחוב 40 דקות כליטרלי להסתובב לול -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 16:36 PM
|
||||
״אוף אני דיסלקט מדי בשביל לעשות את השיעורי בית. אה, בוא נכתוב קוד!״ --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 16:36 PM
|
||||
פחות או יותר מה שעשיתי --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 16:41 PM
|
||||
;import life from brain .An random error has occurred, please try again later -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 16:43 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבטן שלי מרגישה מוזר
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 16:45 PM
|
||||
מה סו בדיוק הביא לך... -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 16:47 PM
|
||
אנשים אחרים מוכרים מרצ׳: חולצות, בובות, עגילים
טובו: *פאקינג יוקליילי* --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 16:48 PM
|
||
זה נורא מגניב שטובו ככ טוב בלנגן בפסנתר כי הוא לא יכול לקרוא דפי תווים
--------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |