![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:36 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל תכנית. תכנית זה לא הגיוני. בהכי פשוט אין כזה דבר מינוס חפץ. או מינוס חיה משמע אין כזה דבר מינוס באמת. מינוס בבנק זה משהו מחשבתי, לא פיזי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:38 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אתה משתמש בכסף שליטרלי אין לך מה לא הגיוני וגלי קול שמשלימים אחד את השני מתבטלים יש עוד הרבה דברים כאלה בפיזיקה גם מהירות משתנה מפלס גובה - גובה מתחת לים -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:38 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טכנית -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:39 PM
|
||||
זה עכשיו נראה כאילו את מסכימה איתה למאו -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן תפס בהפתעה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני בא אליך עם הפשוט. אין כזה דבר מינוס חפץ. אין כזה דבר מינוס משהו גולמי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:40 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי חודש בחיפה הפסקתי לצעוק על הגוגל מפות וכיום אני גם פחות נוסע במעגלים עניין של זכרון צילומי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:41 PM
|
||||
לול אז אני בא אליך לא עם הפשוט כי להישאר על הפשוט זה ללא צורך במוח בחיים דברים קורים בגלל שהם לא פשוטים מרוכבים~ -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:42 PM
|
||||
זה לא משנה אבל הפשוט זה הבסיס ובלי שהבסיס עומד אז כל המורכב מתפרק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:42 PM
|
||||
וול נראה לי זה היה הפעם הראשונה שלי שהייתי בכרמיאל המורכב מסביר את מה שלא מבינים בבסיס אוניסף הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Aug 12 2024, 17:43 PM -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:44 PM
|
||||
אבל אפילו המורכב לא הסביר את זה תתן לי תשובה תראה לי אין אני טועה בבסיס אין כזה דבר מינוס חפץ לא משנה כמה מורכב תשים על זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אח שלי עדיין במטבחחחחחחח
די כבר אני רוצה לאכול -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:45 PM
|
||||
למה אתה לא יכול לאכול כשהוא במטבח..? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:46 PM
|
||||
מרגש אותי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:46 PM
|
||||
זה כי את נשארת בלוגיקה הזו ולא ככה צריך לראות את העולם לא הכל עובד בשיטת הספירההההההההההההההה fgs אריק איינשטיין צדק -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |