![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:54 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
גם המימד הרביעי לא הגיוני ובכל זאת הוא קיים מתמטית -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא יכולה להגיד ״אני דיברתי על דברים גולמיים״ זה כמו שאני אגיד שמותר לאכול עוף בחלב ואת תגידי אבל חז״ל אמרו שאסור ואני אגיד אבל לא דיברתי על חז״ל דיברתי על התורה זה שדיברת על משהו אחר לא מבטל את קיום הדברים הלא גולמיים לכן מינוס זה דבר שפשוט לא קשור לחומר גולמי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה רק מוכיח את הנקודה שלי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:55 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צחקתי בקול --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
נופ --------------------
|||
|
|
||||
לא אמרתי שזה מבטל.... גם לא אמרתי שאני לא מסכימה עם הדברים הלא גולמיים. אלא שדברים הגולמיים מינוס לא קיים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נדמה לי שבשלב הזה זה כבר סטייה לא ככה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
את אומרת שאין מימד רביעי פשוט או כל דבר אחר שהמתמטיקה מיצגת לא קיים -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:56 PM
|
||||
...מה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
סטייה שמאלה מדיי אכן -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
סבבה אף אחד לא התווכח איתך מינוס בחומר גולמי זה לא דבר זה לא אומר שמינוס זה לא דבר --------------------
|||
|
|
||||
לאלא הנקודה שלי שלפעמים המתמטיקה טועה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניתוח בברכיים חחח אני לוקח 5 ומעלה כדורים ביום, חלק צריך לאכול לפני שלוקחים אותם אז לצערי אני לא צם אין צורך להתקשר, היא ממש פה לידי לפעמים מגרדת לי את הגב אם אני מבקש -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:57 PM
|
||||
..נכון? אמרתי שמינוס זה לא קיים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:57 PM
|
||||
אם היא טועה במשהו אחד אז היא טועה בהכל היא בנויה ככה שהכל נכון או שהכל לא נכון ממש הכחשת מתמטיקה מצידך -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |