![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את פשוט מסתכלת על הכל בצורה ממש צרה וכל דבר שאת לא יכולה לראות פיזית קורה בעיניים שלך עם הדוגמא הספציפית שחשבת עליה לא קיים מתמטיקה זה דבר ענקי זה אלפי שנים של ידע את לא מצאת הרגע את הבאג במתמטיקה את פשוט צריכה לעשות זום אאוט ולהבין שמתמטיקה זה הרבה יותר מכיסאות וספלים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:58 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אז איי גאס כי היא לגמרי טועה בדבר הזה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא לא מתמטיקה אף פעם לא טועה זה הקטע במתמטיקה היא תמיד צודקת --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
זנחת את המציאות ![]() -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 17:59 PM
|
||||
וכמו שאינפי אמר, אם משהו אחד הוא טעות אז הכל הוא טעות. והמשהו הצר והקטן שאמרתי הוא לגמרי טעות. אז למרות שאני לא בטוחה אם כל המתמטיקה היא טעות סליחה- ניסוח גרוע, אני לא בטוחה אם זה שהמתמטיקה תמיד צודקת או תמיד טועה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:00 PM
|
||||
שוב- ראית פעם מינוס כיסא? תענה בכן או לא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אבל הוא לא טעות אנחנו מסבירים לך שהוא לא טעות😭😭😭😭😭 אני יכול להבטיח לך שלא כל המתמטיקה טעות אך חלק בה לא טעות --------------------
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המתמטיקה היא לא טעות וגם זה זה לא טעות המתמטיקה צודקת וזאת פשוט את שמסתכלת על זה לא נכון -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:01 PM
|
||||
לא ראיתי ואני לא יכול להיות את צודקת אין דבר כזה מינוס כיסא זה פשוט לא קשור -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
זה שכיסא לא יכול להיות מינוס לא אומר שדברים אחרים לא יכולים להיות מינוס אבללללללחחחחח --------------------
|||
|
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
את צריכה להחליט או שאת צודקת ומעכשיו והלאה תתכחשי למתמטיקה או שתביני שאת לא מבינה וטועה איפשהו ותוכלי להמשיך להשתמש בה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:02 PM
|
||||
זה כן ברגע שאין מינוס כיסא אז אין 1-2 כלומר המתמטיקה טועה בזה בזה שהיא אומרת ש1-2 קיים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:02 PM
|
||
"אני לא מרגישה טוב"
"תאכלי כי עוד מעט תרגישי הרבה יותר גרוע" -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:03 PM
|
||||
או אפשרות שלישית שאני לא אתייחס לזה בכלל ואעבור את הבגרות פשוט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:03 PM
|
||||
בדיוק אוניסף את מבינה שזאת תיאורית קונספירציה? --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |