![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:03 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
זהו זה זאנר חדש של flat earthers natrualers -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה? לא זה לא כי זה לא תאורייה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נכוןןןןןןןןן מינוס אחד זה מספר בדיוק כמו 3 או כל מספר אחר ואני מצטער אבל אם את לא מבינה את זה אז לא לימדו אותך מספיק טוב בכיתה ז וכנראה הרבה לפני -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך תעברי אפ את לא מאמינה שמתמטיקה זה אמיתי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:04 PM
|
||||
המספר הזה הוא מייצג חפץ מסוים או משהו מסוים ואין כזה דבר -כיסא!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:05 PM
|
||||
אמרתי, אני לא אייחס להאם מתמטיקה אמיתית משמעות. ופשוט אתעלם מזה וזהו, ואעבור את הבגרות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התאוריה שלך היא שבמשך שנים כל העולם למד מתמטיקה לא נכון וכללללל המתמטיקה טועה ורק את היחידה בעולם שמצאת את הטעות ואת מצאת את הבעיה במתמטיקה אז תסבירי לי איך מטוסים באוויר איך הטלפון שלך עובד איך הכל עובד אם מה שאת אומרת נכון כל העולם לא אמור לעבוד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מה אם אני אגיד לך שכן והמוח האנושי שלך פשוט לא יכול להבין את זה? -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:06 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שניצל
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:06 PM
|
||||
מספר לא תמיד מייצג משהו פיזי אבל מי אמר לך שזה כיסא --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:07 PM
|
||||
ממתי אמרתי את זה.......... אמרתי שמשהו אחד במתמטיקה טעות בתור עובדה כי זאת ליטרלי עובדה שאין כזה דבר מינוס חפץ. לא אמרתי שהכל טעות. זה אינפי אמר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:07 PM
|
||||
אז כל חפץ אחר. זה לא משנה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:08 PM
|
||||
ככה המתמטיקה בנויה עוד עובדה שאת מתכחשת אליה? -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:08 PM
|
||||
אם כבר מדברים על עובדות שאתם מתכחשים להם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:09 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא סובלת את הצום הזה
למה מיליון חוקים לא אוכלים ושותים וזהו למה את כל ההרצאות -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |