![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:22 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בסדר אתה מפצה על זה עכשיו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני עדיין לא יודע איך האופי שלו האמת ואני מקווה שהעובדה ששניים מתוך שניים מהשיבוטים שלו בנתיים הם אנסים לא אומרת משהו על המקורי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ @מישהו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:23 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלקה תיאורטית --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:24 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאנשים יש קליטה כל כך איטית שזה הורג אותי
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:24 PM
|
||||
אז כאילו יש קצת שפיזית משמע המתמטיקה גם פיזית. אז איך יודעים מה פיזי ומה תאורטי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:25 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוח -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:25 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אכלת בפעם האחרונה לפני שבוע ואז אמרו לך שאת לא יכול לאכול יותר או משהו את לא תהיי רעבה עכשיו רק כי זה היה מזמן? אנחנו עדיין רוצים שיהיה בית מקדש ואנחנו עדיין עצובים תחשבי שבעוד כמה מאות שנים אנשים ידברו ככה על השואה זה שהשואה הייתה מזמן אומרת שזה לא עצוב? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:26 PM
|
||||
איי דונואו תבדקי על כיסאות אני רק בכיתה ח אני עוד לא יודע את כל המתמטיקה אבל אני יודע שמינוס זה דבר --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:26 PM
|
||||
מה? אז לפי המוח שלי המינוס זה פיזי ואז המתמטיקה טועה ולפי המוח של סו המינוס הוא תאורטי אז המתמטיקה צודקת? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:27 PM
|
||||
טוב אז תנחשי מי משניכם משתמש במוח שלו נכון -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:28 PM
|
||||
אני לא אמרתי שהוא לאאא אמרתי שענף ספיציפי בו הוא לא דבר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:28 PM
|
||||
אמממ אין כזה ממש דר להשתמש במוח נכון? זה דבר ככ אובייקטיבי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:29 PM
|
||||
תודה רבה😭😭😭😭 אנחנו יודעים שזה רציני כשוריאן מתערב --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 18:30 PM
|
||||
א את מתכוונת סלקטיבי ב זה לא דיון על מה הוא טוב יש דרך נכונה לחשוב בה על מתמטיקה ורק אחת והאחת הזאת היא שמתמטיקה צודקת --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |