![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 42 43 [44] 45 46 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 01:53 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מענייןןןן מקורי או מבוסס פאנדום? יש איזה כיוון לרעיון? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 01:54 AM
|
||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע לא בסוף 2023 הסתימו הפרישות נראלי
מה זה נחמד? ההרגשה שאת למעלה? יו השמייםםם בטיסההה אמאלה אני מדמינתתת חחח במה את עובדת? כזה ביבביסיטר,ניקיון? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 01:56 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעיקר סוריאליסטי מרגיש בול אותו הדבר כמו על האדמה רק מלא קילומטרים למעלה יש אנשים שמפחדים ממערבולות אוויר, אותי זה ממש מגניב. אז אם יש כזה רעידה באוויר אני כזה יואוווו כי זה מזכיר לי שאני באוויר עבדתי כמארחת במסעדה לתקופה אך התפטרתי כנראה אמצא איזה מקום נחמד מסעדה או משהו כזה ואעבוד שם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 01:59 AM
|
||||
יוו איזה מגניבבבב אה.. איזה בעסה.. אה ו אבל תמצאי מקום טוב צריך לחסוך אני מעכשיו חוסכת לרכב ורישיון לא כל כך משנה לי מה את רוצה? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 02:02 AM
|
||||
כןכן ממש צריך לחסוך אין את ממש חכמה שאת חוסכת מעכשיו רישיון זה סיפור יקר אני אגיד לך מה, יש לי את הגו טו שלי שזה פנימייה עם כוחות (יכול להיות פנימייה לכוחות יכול להיות פנימייה רגילה של2 הראשיים יש כוחות) אבל אפשר גם פנימייה רגילה/משהו אחר גם אפשר שירשור משולש אם כבר שלושתינו ערות ורוצות שירשור אפשר גם לא אתן יודעות במה נזכרתי??? היום יש יומולדת למשתמש שלי!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 02:04 AM
|
||||
יקר ומעצבן אני בעד אחלה רעיון ילהה יהה מזלטובבב -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 02:05 AM
|
||||
וואלה דווקא כיף לנהוג פשוט זה העמלות מסביב שהן ממש מעצבנות איזה מבין הרעיונות בא לך(לכן?)? כןןןןן 8 שנים לא הולך ברגל אולי אכתוב משהו בצהריים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 02:07 AM
|
||||
כע אבל ז ה מעצבן להתרכז שאנשים מאחורה חופרים לך במוח אין לי בעיה שנעשה שלישיה רק איפה הדס.. אני אתקשר אליה עוד שניה אני בעד הפנימייה עם כוחות 8 שניים פשייי רגע בת כמה את<? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 02:09 AM
|
||||
כןכן צריך להחליט טוב טוב את מי מסיעים מעלף אני יכולה לפתוח ומקסימום הדס תצטרף אלינו אהיה 18 בנובמבר, סיימתי יב(: אני פה מלא מלא זמן גדלתי פה זה למה אני ככ נוסטלגית כלפי המקום הזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 02:11 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתייי:)
אז למה התקשרת? לא הבנתי את כל הליחשות שלך -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 02:11 AM
|
||||
חחח אוקי הינה היא באה אז את יכולה לעלות במעלית כבר 4 שניםםם חח סתם מי מקשיב לחוק הזה כע את מחוברת לפה בטח גדלת על המקום הזה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 02:12 AM
|
||
למה תמיד שמדברים על ימי הולדת מזכירים את החוק המטומטם של המעליות?
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 02:12 AM
|
||
חח
לא יודעת ורד פותחת שירשור את מצטרפת נכון? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 02:14 AM
|
||
אהממ
על מה? אבל לא צריך אישור כי זה כבר משחק תפקידים? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 02:14 AM
|
||
יאללה פירסמתי
בהצלחה לנו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |