![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 12 2024, 15:21 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בס"ד
מה אעשה אם המשיח יבוא מחר בבוקר? פעילות שלום צ"דניקים אהובים, כולנו יודעים שמחר (אם אתם קוראים את זה היום) תשעה באב, וכולנו יודעים שהמשיח יכול לבוא בכל רגע ויותר מכך בתשעה באב. בעיקבות השנה הטרופה הזו כולנו מקווים אפילו יותר מבדרך כלל שהמשיח יבוא מחר, או אפילו היום. אבל זה מעלה מחשבה, כיוון שכאשר הוא יבוא נצטרך בגדים מכובדים, ומה אם אנחנו בדיוק מחוץ לבית? או מעוכים עכשיו לכרית? צריך להתכונן לכך היטב מראש. על כן, אני שואלת אתכם, מה תעשו אם המשיח יבוא מחר בבוקר? איך תתכוננו לכך היום ומה תעשו ברגע עצמו? והכי חשוב, בנות, יש לכן שמלה? ובאמת לא צריך להוסיף מילים, הנה הטופס- מה? כבר? חשבנו שזה רק ההקדמה. כן, אני לא חושבת שאני יכולה להגיד הרבה על המשיח, אז מה שאמרתי, הנה הטופס ובתקווה עצומה שהמשיח יבוא בקרוב. מקווה שתהנו. התגמול הוא 120 חרמשים לשורה וחצי לפחות (ואני בטוחה שיש לכם יותר) והפעילות, במקרה שהמשיח לא יגיע, תהיה פתוח עד ט"ו באב.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:36 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נחשו
מה תעשה\י: אני הרגיע את אמא שלי כי היא בלחץ מהדברים האלה אני אלך לארון ויעמוד שם שעה ויחפש מה ללבוש תוך כדי שאני צועקת באומללות 'אין לי מה ללבוש' ואז אני יכח שמלה עם פתח מרובע ארוכה עם פרחים ויכין נעלי בלנסטון כי בלנסטון זה החיים. ואז אני אלך להתקלח ולהסתרק ולמרוח קרם ולהתלבש וכו וכו וכו ואז הולכים לירושליםם. הערות\הארות\איך היה הספיישל?: כיףף -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 16:32 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: אילה kjh3421
מה תעשה\י:. אני ירוץ להתלבש חגיגי (וסוף סוף כי כבר יומיים אני מתלבשת מכוער )אחר כך נסיים להתארגן כל המשפחה ונוסעים לביץ המקדש. יאללה לירושלים!! הערות\הארות\איך היה הספיישל?: אדייר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 10:46 AM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רומיה, כורש2 מה תעשה\י: קודם אתלהב ברמות עם משפחתי , אלך להתקלח זריז ולשים את השמלה שבארון שמוכנה בו מועד ומשם אסדר זריז את השיער ואעלה בדרך שעולים אל ירושלים ומשם או שנתחיל לבנות את ירושלים ואולי המקדש כבר שם ואם המקדש כבר שם אטהר איפה שמיטהרים וכו' ואלך בהתרגשות עם כל עם ישראל למקדש ואפגש עם כל האנשים שנפטרו\נרצחו\נהרגו\מתו עד כו ולא יודעת מה עוד.. הערות\הארות\איך היה הספיישל?:דווקא לא מזמן התוועדתי אליו.. אבל הוא אחלה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 11:38 AM
|
||
שם+כינוי:לונה,:Marinette Dupain Cheng
מה תעשה\י: פרטו. לפחות שורה וחצי. אני אלך לדבר עם סבות וסבתות רבות שלי שנפטרו ובכללי גם עם בן דוד שני שלי שנרצח בפיגוע (לא הכרתי אותו אבל בסדר) וכול מיני דודות שלי לפני שנולדתי ואני אדבר עם אח שלי המיוחד שלא יכול לדבר... הערות\הארות\איך היה הספיישל?: -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2024, 10:45 AM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ליה ג׳ורג׳יה רוז
מה תעשה\י: פרטו. לפחות שורה וחצי. לא נדע שזה בכלל קרה כי נהיה בשינה עמוקה אחריי שיום לפני זה נשארנו אצל חברה עד שתיים עשרה וציפינו בסרטים ואז אחריי שנקום וכמובן נתעלם מכל אלפי ההודעות שכנראה נשלחו בלילה ניכנס לטיקטוק ושם כמובן שהסרטונים הראשונים שיקפצו יהיו על נושא אחר בכלל ואז יקפוץ לנו סרטון של יצחק לסרי שכמובן נתעלם ממנו כי נחשוב שזה על נושא אחר ואזזזז ניכנס לווצאפ ואז נגלה שכתבו לנו ונהיה במצב של "וואלה באמת" וזהו וכמובן שלא נעשה כלום כי אנחנו עצלניות מידי הערות\הארות\איך היה הספיישל?: -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2024, 11:49 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נוע וכו'
מה תעשה\י: וואי אני אתחיל בלא להאמין כי קשה לחשוב שתוך רגע כל החיים ישתנו אבל אז אני פשוט אהיה שמחה כי אמא שלי תבכה בגלל שמאז הנובה היא רק בוכה שהמשיח לא הגיע ואני אשמח ככ בשבילה ועדיין לא אקלוט מה זה אומר ואני ארוץ ללבוש ולהלביש את אחים שלי בבגדים שקנינו למשיח ולא נתעכב אפילו לא רגע ונחגוג לאמא שלי יומולדת בבית המקדש ויהיה ככ מרגש ויהיה מלא בכי ואני אראה את חברות שלי שלא רציתי להיפרד מהן ואני ככ אשמח כי זה אומר שמרגע זה ואילך הכל יהיה טוב ולא יהיה יותר קושי בחיים שלנו וזה אומר שעשינו את רצון ה' והחיים יהיו רק רק רק רק טובים מאז ואני אוכל לעשות את כל מה שרציתי לעשות כל החיים ופשוט יהיה מרגש ושמח וצרחות ובכי ושוק וכיף ואושר שמעולם לא היה ככ גדול:) הערות\הארות\איך היה הספיישל?:מהמםם! הרעיון היה מדהיםם -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 16:59 PM
|
||
ננעל כבר מאתמול
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |