0 חרמשים |
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 12:46 PM
|
||
עשב עישנתי עם נורית |
מזל טוב, פרח נתתי לנורית! אנחנו מכירות כבר 8 שנים. אימלה
את התגלגלותי בפורטל סיפרתי בכל הקדשה ויומולדת משתמש בשנתיים האחרונות, אז מוזמנים למצוא את זה שם. אני רק אוסיף ואומר: תודה לכל חבריי מפה, אתם מקסימים. בנוסף, לדעתי אחזור להיות פעילה קצת. אתמול בלילה דיברתי עם מיכל והדס המקסימות שהזכירו לי כמה כיף זה לרפרש את האתר באופן אובססיבי כשאתה מחכה לתגובה. פתוחה להצעות לשירשורים, ותשלחו אליי פעילויות שאתם גאים בהם ואשתתף. המסע ל40,000 הודעות ידידיי! אני מתחילה להתרגל למרלין הזה. אפילו נרשמתי לקבוצה במסגרת געגועיי לאלרג"ה וללהיות מופעלת ולא מפעילה. אני מקדישה את תהנו או משהו, את שקד ומאיר המופלאים, את סו, את מיכל והדס. מקדישה גם את כל בית הפלפאף ואת כל המנהלים של כל הפורומים והקבוצות והבתים. אני מקדישה גם את טום ואת ירין, ואת כל ההנהלה הנוכחית. סומכת עליכם שיהיה נשף מופלא. אני מקדישה גם את כל החדשים, שנמצאים פה פחות משנתיים. גם אתם יכולים להיות זקנים כמוני בשלב מסויים. אני תמיד פה לעצות, שיתופים, צחוקים, דאגות ומשנה כינויים. שתיהיה לנו שנה קסומה, מחוסרת פחדים מאיומים איראנים למיניהם. ושכולם יחזרו הביתה בשלום. איזו שנה קשה עברנו פה. ובמסגרת המעבר שלי מיב לצבא, תקופת המלשביות, אני בטוחה שעומדת להיות שנה משוגעת. ובהצלחה לנו -------------------- ורד • 17 • את/היא את הנסיכה שלקחה הימור גדול מדי על הצפרדע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 12:49 PM
|
||
אני אוהב את יעל |
אומייגאד ורד מזל טוב 3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
--------------------
And I've been meaning to tell you I think your house is haunted Your dad is always mad and that must be why my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Doron Fishler | dsmp סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 13:56 PM
|
||
Depressed But Well Dressed |
מזל טוב!!!
-------------------- נעמה • היא/את אַתְּ צוֹחֶקֶת בְּחִיּוּךְ רָחָב וְלִי שָׁנָה כְּבָר לֹא הֵאִיר כּוֹכָב כְּשֶׁאֲנִי בָּא אַתְּ נִהְיֵית חוֹלָה וּכְשֶׁאַתְּ חוֹלָה אֲנִי תָּמִיד בָּא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:06 PM
|
||
קוסם מצטיין |
מזל טוב3>>
-------------------- מיכל🖤היא/את🖤דתיה BLACKPINK💜BTS💙BABYMONSTER❤️Stray KidS💗 בית ספר זה לטוב ולרע לברוח תנסי תמיד תתפסי אפשרויות המילוט היחידות הם דרך הבגרויות. [color=gray]케이팝은 인생이다 블랙핑크 & 스트레이키즈!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:15 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
מזלטוב!!!
-------------------- מוריה • היא/את • קיימת תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | וואן דיירקשן | התשובה | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 15:00 PM
|
||
Foxes are just cat software running on dog hardware |
יו אני מוקדש 3 פעמים. ספרתי
מזל טובבבב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 15:07 PM
|
||
Affinity To Infinity |
מזלטטט
נקווה שהמסע יהיה לכיוון עשור ולא רק 40000, מה שיבוא קודם נתראה בבקום כמו שאומרים -------------------- Infy ♠ he/him ♣ sin/cos ♥ Not From This World ~math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music HSR tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 15:55 PM
|
||
קוסם מצטיין |
מזל טוב!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 22:02 PM
|
||
אני אוהב את סו |
אומייגאד ורד מזל טוב3>>>>>>>>>>>
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi פעם רציתי שכולם יאהבו אותי, כולם. אז הלכתי נגד הקול הפנימי ומרוב שביזבזתי על זה כל רגע קיים - לא נשאר לי זמן לאהוב את עצמי. yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 00:00 AM
|
||
עשב עישנתי עם נורית |
תודה לכולם3>3>
-------------------- ורד • 17 • את/היא את הנסיכה שלקחה הימור גדול מדי על הצפרדע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 05:50 AM
|
||
קוסם מתחיל |
מזל"ט
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 08:14 AM
|
||
אגב, אני דתייה |
אמגג מזל טובבבב תארי זקנה ושמחה :חוגג:
הוקדשתי איפה שהוא שם וזה משמח סתם ורד אני אוהבת אותך מלא מלא -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 08:40 AM
|
||
קוסם בינוני |
אמג ורדדדד
מלא מזלטיםםםםם3>>>>> -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 10:40 AM
|
||
קוסם בינוני |
מזלטיםםםםם3>>>
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 19:05 PM
|
||
רוצים עתיד יפה יותר |
ורד איי לאב יו מזל טוב איך כבר שמונה שנים את לא נובית חדשה ואיך כבר משלביות את לא בת 14
3> -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |