0 חרמשים |
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 23:24 PM
|
||
קוסם מתקדם |
בס"ד
רחוב הזית בניין 5 קומה 2 שעה: 22:17 "מה את עושה מחר?" "כלום." "מה זאת אומרת כלום?" "כלום כלום כלום." היא נשמעה מתוסכלת "אני אשב על הספה ואבהה בתקרה, אחר כך אשקע בפלאפון, ואז במחשב עם איזה סרט ואקרא ספר. ואחר כך אבהה עוד בקיר. לא בהכרח בסדר הזה. ובין כל הדברים החשובים האלה אדחוף גם אוכל." היא נשמעה ממש מתוסכלת. "זה נשמע כמו מה שאני עושה כל יום, רק שכחת ריב עם האחים, משימה חשובה. אבל למה? לא מצאת מה לעשות? יש לך סוף סוף זמן לצאת איתי?" "כבר קבענו מתי נצא ויש לי המון מה לעשות, פשוט ההורים שלי החליטו שאני עושה קצת יותר מידי אז אני צריכה להקדיש יום אחד למוחה ולעשות כלום. אבל אין לי כוח לזה." "אין לך כוח לעשות כלום? מעניין." "למה מעניין?" "כי גם לי אין כוח לעשות כלום, מעניין שאת עושה ואני לא." הן החלו לצחוק. *** רחוב הזית, בניין 5 קומה 3 שעה: 22:32 "קול דמי אחיך זועקים אלי מהאדמה." מלמל לעצמו. בזמן האחרון הוא מרבה למלמל לעצמו. או יותר נכון, עצמו מדבר אליו. מאז שאין לו עם מי לדבר התרבו ניהולי דו-שיח פנימיים. "לא אומרים פסוקים בשירותים." "אנחנו כבר מזמן לא בשירותים, אנחנו במיטה, אמורים לישון." "אבל אתה בטוח שאין לנו שירותים?" "אין אין, תירגע." "טוב, לך לישון כבר." "אני מנסה!" אחרי שתיקה קצרה אמר שוב, במחשבה: "אני מנסה." אנטר "אבל זה לא תפקיד רק שלי אתה יודע." "אז התחלנו להתכתב?" "לא יודע ולא מעניין אותי! ככה נוח לי... אני הולך לישון ואתה תסתום את הפה!" אבל המשימה, כצפוי, התגלתה קשה מהצפוי. *** רחוב הזית בניין 5 קומה 4 שעה: 22:46 בכי של תינוק נשמע מכיוון החדר בעקבות הרעש הפתאומי מהקופסא שנפלה מידה, אבל היא הייתה קפואה על מקומה, נושמת נשימות מהירות, קטועות ומלאות אדרנלין לפני שנזכרה במציאות ופנתה אל הילד. לא רגועה, לא לחלוטין. *** רחוב הזית בניין 5 קומה 5 שעה: 23:04 "מה? באמת?" "באמת באמת באמת?" "אני לא מאמינה! אני ממש מתגעגעת אליה!" "מתי היא תגיעה אלינו? כאילו אם היא נוחתת עוד שעתיים-" "מה? אז אצל מי היא ישנה?" "טוב נו, שיהיה." "מתי אתם חוזרים?" "לא שכחתם מפתח, נכון?" "אוקי, אז אני הולכת לישון, לילה טוב, אמא." *** רחוב הזית בניין 5 קומה 6 שעה: 23:23 "אולי תלכו לישון? כבר ממש מאוחר." "לא!!!" הייתה התשובה החד משמעית. כולם, חוץ מאחד, היו באמצע משחק סוער בסלון. "תנמיך קצת!" הוא ניסה להתגבר מעל הצעקות "עוד כמה זמן נגמר הסרט הזה? הוא עושה לי כאב ראש." "בערך שעה." אמר והנמיך את הווליום. "אתם ממש מפריעים לי, אני לא מצליח לעבוד ככה." אף אחד לא שמע, גם לישון לא נראה שהוא יצליח בזמן הקרוב. הוא החליט להצטרף למשחק. *** רחוב הזית בניין 5 קומה 1 רגעי החיים נארגו יחד לסיפור, לרדיד לפאר צווארו של עולם, בידי יד עלומה, דבר מה לא ידוע. -------------------- יעל שרה||תולעת ספרים||הנסיכה הקסומה||רייבנ||סס"ש||מ. צ"ד||דתיה||מתנחלת בס"ד בעז"ה לה"ו עם ישראל חי עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה דם יהודי אינו הפקר לא נשכח ולא נסלח "ארץ אל תכסי דמם" "ואומר לך בדמייך חיי" אל תירא ישראל כי גור אריה הלא אתה ואריה ישאג מי לא יירא ההנאה מובטחת כותבת מעט איכסה עלייך הרמי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 07:51 AM
|
||||
Memento mori |
זה ממש מדהים! התגעגעתי כל כך לקטעים שאת כותבת (ולאור במיוחד, אני רוצה לדעת מה איתה) וזה אחד מעולה! כתבת
במקום שכחתם כי אני חייבת להיות קטנונית :)
אבל זה באמת קטע מדהים! -------------------- I am Sam Sam-I-am Green eggs and ham forever תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:41 PM
|
||
קוסם מצטיין |
וואו את כותבת מדהים, עם הרבה יכולת וכישרון
לא מצאתי כלם שאני יכולה להעיר עליו -------------------- מיכל🖤היא/את🖤דתיה BLACKPINK💜BTS💙BABYMONSTER❤️Stray KidS💗 בית ספר זה לטוב ולרע לברוח תנסי תמיד תתפסי אפשרויות המילוט היחידות הם דרך הבגרויות. [color=gray]케이팝은 인생이다 블랙핑크 & 스트레이키즈!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 19:29 PM
|
||
i think i know... O, no, i do not |
היי הנה התב שהבטחתי
אזזז בערך בפסקה השלישית הבנתי מה את עושה וזה די יפה. אני אוהב סיפורים שלא מתרכזים בסיפור אחד אלא בכמה, גם אם זה לשורה-שתיים. הדברים היחידים שראיתי שצריך להעיר עליהם הם שגיאות הקלדה, אבל אני יודע שזה לא נחוץ לך. וזהו! אני לא קראתי הרבה קטעים שלך אז אני אשמח לקרוא עוד ראיתי שיש לך סיפור בהמשכים, אולי אני אצטרף אליו :) ביי! -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - קללות שמערבות ברווזים, שלייקס, צבי הנינג'ה ושיבולת שועל קוואקר :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |