0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (49) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 09:49 AM
|
||
אני אוהב את סו |
*מנוסח בלשון זכר אך פונה לכל המגדרים :>
מה אתם שומעים עכשיו משחק פורום היי מוזיקאים, וברוכים הבאים לעוד אשכול של משחק הפורום האהוב עלינו! אני מניחה שאתם כבר מכירים את החוקים של המשחק - פשוט תכתבו את השיר שאתם שומעים עכשיו. אני אתחיל: אני שומעת עכשיו את Cinnamon girl - Lana Del Rey תהנו! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi פעם רציתי שכולם יאהבו אותי, כולם. אז הלכתי נגד הקול הפנימי ומרוב שביזבזתי על זה כל רגע קיים - לא נשאר לי זמן לאהוב את עצמי. yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 10:56 AM
|
||
אני אוהב את יעל |
3>>>>>>>>
Gold rush- Taylor Swift --------------------
And I've been meaning to tell you I think your house is haunted Your dad is always mad and that must be why my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Doron Fishler | dsmp סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 11:02 AM
|
||
אני אוהב את יעל |
You’re on your own kid - Taylor Swift
--------------------
And I've been meaning to tell you I think your house is haunted Your dad is always mad and that must be why my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Doron Fishler | dsmp סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 12:25 PM
|
||
אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. |
טוב עשית של אברומי וינברג
אני בוכה מאושר שיריםםםםםםםםםם -------------------- לא עושי הרעה הם שיביאו על העולם לקיצו, אלא אלה העומדים מן הצד ואינם עושים דבר. ~ אלברט אינשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 12:48 PM
|
||
קוסם מתקדם |
Me!
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 12:59 PM
|
||
אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. |
עוד יום בעזה
-------------------- לא עושי הרעה הם שיביאו על העולם לקיצו, אלא אלה העומדים מן הצד ואינם עושים דבר. ~ אלברט אינשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:02 PM
|
||
קוסם מתקדם |
Falling
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:22 PM
|
||
קוסם מצטיין |
JUNGKOOK (BTS) | PLAYLIST SONG 2024 -------------------- מיכל🖤היא/את🖤דתיה BLACKPINK💜BTS💙BABYMONSTER❤️Stray KidS💗 בית ספר זה לטוב ולרע לברוח תנסי תמיד תתפסי אפשרויות המילוט היחידות הם דרך הבגרויות. [color=gray]케이팝은 인생이다 블랙핑크 & 스트레이키즈!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:23 PM
|
||
קוסם מתקדם |
Gata only
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:33 PM
|
||
בילי קרמייקל היה שם |
United In Grief - Kendrick Lamar
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:43 PM
|
||
קוסם מתקדם |
Cinderella snapped
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:47 PM
|
||
קוסם מצטיין |
BTS | PLAYLIST SONG 2024
-------------------- מיכל🖤היא/את🖤דתיה BLACKPINK💜BTS💙BABYMONSTER❤️Stray KidS💗 בית ספר זה לטוב ולרע לברוח תנסי תמיד תתפסי אפשרויות המילוט היחידות הם דרך הבגרויות. [color=gray]케이팝은 인생이다 블랙핑크 & 스트레이키즈!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 13:51 PM
|
||
קוסם מתקדם |
Princess don't cry
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 15:58 PM
|
||
קוסם מצטיין |
JUNGKOOK (BTS) | PLAYLIST SONG 2024
-------------------- מיכל🖤היא/את🖤דתיה BLACKPINK💜BTS💙BABYMONSTER❤️Stray KidS💗 בית ספר זה לטוב ולרע לברוח תנסי תמיד תתפסי אפשרויות המילוט היחידות הם דרך הבגרויות. [color=gray]케이팝은 인생이다 블랙핑크 & 스트레이키즈!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:28 PM
|
||
קוסם מתקדם |
Boots, jeans & Jesus
|
|
קפיצה לעמוד (49) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |