![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 16:23 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ב"סד
FAKE LOVE= אהבה מזויפת FAKE LOVE "FAKE LOVE" אני לוחשת כשאני יושבת על המדרכה והגשם מטפטף ומרטיב אותי ואני חושבת... מה יהיה מחר? מה יהיה עוד שנה? מה יהיה עוד כמה שנים? מה אני יהיה? מי אני יהיה? האם אני עדין אשב פה על המדרכה עם הסוודר השחור שמכסה את ראשי? הגשם מרטיב אותי אבל אני נהנת ממנו. שומעת רק את השיר FAKE LOVE האהבה מזויפת היא מזויפת... אני מסתכלת אל סוף הרחוב ואני רואה עוד משהו עם סוודר שחור ואוזניות. הוא התישב לידי והוריד את הכובע ואת האוזניות אני מסתכלת על פניו ורואה שהוא כמוני שבור בודד דיכאוני וזיהיתי אותו הורדתי את האוזניות ושאלתי "מה אתה רוצה?" "אותך.." הוא אמר בלחישה "אני רוצה לבקש סליחה, זה לא היה בכוונה. אני לא רוצה שניפרד" המילים נגעו בי אבל... המעשים שלו פגעו בי היתה דממה "אני..." גימגמתי " אני לא יודעת מה יהיה איתנו" קמתי "בבקשה..." הוא קם והדמעות שלו התחילו לרדת מעניו החזרתי את האוזניות, סידרתי את הכובע והמשכתי ללכת כשאני לוחשת "FAKE LOVE" -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2024, 16:31 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
וואוווו לכתוב שיר ולהזכיר שיר אחר זה רעיון גאוניייי
רק היה לי קצת מוזר שכתבת בשיר גם בעברית וגם באנגלית -------------------- תאיר|BTS|משועממת </div></span> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |