![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:09 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() רגליו של פורטלוש רעדו בהתרגשות. הוא עמד בחדר ההמתנה הקטן, מביט בקירות הלבנים שמולו, עד שנפתחה הדלת והוא נכנס פנימה. מולו ישב איש בגיל העמידה עם שיער חום אפרפר, משקפיים מרובעים, גלימה כחולה וארשת פנים משועממת. "שלום, המורה," פלט פורטלוש במבוכה. "אני עדיין לא המורה שלך, ילד. אבל תתיישב. מה שמך?" "אני פורטלוש," הוא ענה, ולאחר מחשבה של שנייה הוסף "אדוני". "שלום פורטלוש. ומה מביא אותך אליי?" "טוב, אני כבר בן 17, אז אני עכשיו רשמית בגיר ויכול להשתמש בקסם. שמעתי שאתה המורה להתעתקות הכי טוב שיש במדינה, אז הנה אני כאן." האיש הנהן, ורשם כמה דברים במחברתו. "ולמה לא למדת ביחד עם כל שאר השכבה שלך בשיעורים הבית ספריים?" "אה, אני לא ממש מסתדר טוב עם למידה בקבוצה גדולה, וחשבתי ששיעורים פרטניים יהיו טובים יותר, אדוני." "לא אדוני, המורה," האיש ענה, ופורטלוש הרים את עיניו אליו בהתרגשות. "עשרה שיעורים, נתעתק ביחד למקומות שונים בעולם הקסום, ובסוף תיגש למבחן המסכם שיקבע אם יש לך רישיון התעתקות. יש לך שאלות?" "כן, רק אחת. מתי מתחילים?" המורה חייך. שלום לכם, משתמשים ומשתמשות נהדרים ונהדרות! כפי שכולכם יודעים, התכנסנו כאן היום כדי לחגוג יום הולדת לפורטל הנהדר שלנו. השנה זו לא חגיגת יום הולדת רגילה, אם כי חגיגת יום הולדת 17 - והחל מהיום, פורטלוש שלנו רשמית נחשב לבגיר בעולם הקוסמים! כן כן, הילד הקטן שלנו כבר גדול. הוא יכול להשתמש בכשפים באופן חופשי, להיות ליד גמדוני בית שמפילים עוגה בקסם באופן חופשי, לנפח את דודה שלו באופן חופשי, ומה שהכי מרגש אותו: ללמוד להתעתק. כפי שקראתם, פורטלוש שלנו בדיוק נרשם ללימודי התעתקות, והולך לעבור שיעורי התעתקות שונים ומגוונים ביחד עם המורה הנהדר שלו - ואנחנו נהיה שם ביחד איתו במסע הזה כדי לתמוך בו לאורך כל הדרך. אז קדימה, הכינו את שלושת הכ"פים שלכם (כובע מסיבות, כלבת ים וכרוב), ובואו נתחיל. נשף מהנה לכולם! -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |