![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (14) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:17 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כהנהלותית הייתי כל הזמן בנוד שזה פשוט לא השתנה מלפני הניהול. יש פעמים שהחיים קצת קשים ומהירים מידי ואין זמן לנו"ד, כמו שקורה לי עכשיו. אבל זה לא באמת באמת משתנה ברגע שאתה עולה לניהול -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נראה לי השתניתי ככ אני ממשיך לשלשל מפה כרגיל😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כי עכשיו יש לנו הרבה יותר פורומים ויותר נודים לדבר בהם ובכללי אני נגיד יחסית הרבה בנוד וסו ויעל לא לדבר על זה אפילו ולפעמים מאיר ב2 בלילה מדבר עם אינפי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...................................לא -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:18 PM
|
||||
את האמת שאצלי זה כן קצת שינה אבל קצת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:19 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום! נהנים מהנשף בינתיים? כי אני ממש
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:19 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עיייייפה
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:20 PM
|
||||
יש לי כמה תלונות אפשר? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:21 PM
|
||||
חבלחבל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:22 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצחיק. בהתחשב בעובדה שלא ממש רואים אותך:) אמ כל מי שהגיב לי למעלה ולא שמתי לב סבבה יכול להיות שזו סתם הרגשה שלי -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:23 PM
|
||||
"ממש" זאת מילת קוד ל"אני סובל" -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:23 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום שולחן אחדדדדדד
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:24 PM
|
||||
את מתחילה לשים לב לדפוס...? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:25 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתה -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:26 PM
|
||
שלום לכל ההנהלותים החמודים שאני אוהבתתתתתתתת
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |