![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (14) « ראשון ... 11 12 [13] 14 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:31 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי הורידו אותי בצדק אני מדרדרת את הנוער -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:32 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו אנחנו לא תומכים בזה פורטלוש זה לא בריא ובזבוז כסף חבל גם ככה הבנת שנה שעברה שאין לך כסף אמיתי -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:33 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאא בגיל 18 אפשר לעשות דברים אחרים טובים יותר להצביע בבחירות או משהו אדק לתרום למדינה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לתרום למדינה גם לפני גיל 18................ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל כן לשתות אלכוהול זה לא מזיק מידי סתם נראלי שההשפעה עליי פשוט קופצת ישר לתופעות לוואי הרעות אין לי את הכיף באמצע יש לי רק את הכאב ראש והבחילה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:34 PM
|
||||
אני לא בנוד ![]() ...באתי לכתוב שאף פעם לא באמת הייתי אבל האמת היא שלפני ההנהלה הייתי אבל זה לא שבעלייה הפסקתי זה היה הדרגתי בכמה שנים האחרונות -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:34 PM
|
||||
כן אני חושב שהסיבה במקרה שלך זה חיים ועבודה וכזה ולא ההנהלה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:35 PM
|
||||
זה כי את ככ עליונה ומדהימה שקד ![]() ![]() את שווה יותר מכל פשוטי העם את שקד!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:38 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הודעה ריקה
ניתן להכניס פה מה שאתם חפצים שולחן הודעה זו נערכה ע"י Harlequin ב Aug 19 2024, 21:39 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:39 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא! תמשיכי לדרדר אותי! שקדדדדדד פלייזזזזזזזז תתני לו זה עוד שנה! הוא יתבגר! ואני אתרום לו! -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:39 PM
|
||
וואלה כיף להיות בצד המופעל
אין לחץ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:40 PM
|
||||
כן האמת שזה די נכון גם עליתי להנהלה בדיוק כשהתחלתי את השנת שירות ...למה עשיתי את זה לעצמי ולא הייתי הנהלותית בתיכון שכיף וקל (טוב זה כי היה לי את הפאנדום) -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:41 PM
|
||||
עוד 4 חודשים אני בצבא אעאעאיאיכחמכאח ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:41 PM
|
||||
אמאלה בהצלחה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:42 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת? אם פעם אני אהיה בהנהלת הפורמים אני אבין כמה קשה אתם מתאמצים -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |