![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:19 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שולחן 3 שלום יוסי, יולי, ליה, נתנאל, יהודה, נריה וליאור וברוכים הבאים לנשף 17 שנים לפורטל! זה השולחן שלכם להערב, בו תוכלו לשוחח עם חבריכם לשולחן, לשתף בחוויות, ואולי אפילו תזכו בתחרות השולחן החופר. שימו לב, למשתמשים שלא רשומים לשולחן זה אסור להגיב בו. אם לא נרשמתם לנשף אתם מוזמנים ללכת לשולחן הלא רשומים ולפטפט שם עם שאר המשתמשים שלא נרשמו לנשף בזמן. נשף מהנה! -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:34 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:35 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:38 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בסדר
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:40 PM
|
||
![]() פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
הי
-------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:41 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםםם
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:43 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלום
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:46 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שולחן שלוש תמיד בראש
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:49 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
נכון
|
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
נכון
|
|
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו איך אני מתרגש ללמוד להתעתק!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אולי תלמד אותי גם?
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:54 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלוואי שהייתי יכול, אבל אני עדיין לא יודע! תבקש מהמורה שלי הוא מורה ממש טוב אולי הוא ילמד גם אותך
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:54 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםםם
סורי שאיחרתייי -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:56 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלום
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |