![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (9) « ראשון ... 6 7 [8] 9 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:12 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נטשה נעלמה זוכר שאנרנו שגאמינג ורובין הם כמו ההורים של כולם? אבל זה מפריע לי עם הרעיון שלוקה הוא כמו האבא של כולם מה שמזכיר לי ליני יחליף את לוקה בסוף בניהול? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:15 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווא מרגש זה באמת מתקרב הצילו -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום איך הנשף בינתיים
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:16 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו נכון נטשה לוקה הוא אבא של כולם וגאמינג ורובין הם הדודים הכיפיים הממ אני חושב שכן הוא יחליף אותו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והאמת חשבנו על איו ספציפי אבל עכשיו התחלנו לכתוב עוד אחד ואני ככה מלבקש מקיילב לשנות אליו -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אןןןן מה קורה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:17 PM
|
||||
:0 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:17 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אן!!!
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:18 PM
|
||||
דמיין כל היתומים רואים את לוקה בתור אבא וכל השאר בתור דמות מבוגר משפיע וזה ככ חמוד ואז ליני יהיה ככה אחריו D: תקשיב האיו של אליו הזה מושלם וגם יש לו עלילה -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:19 PM
|
||
אני רק רוצה להגיד שאתם באמת צריכים להעריך מה שעשיתי כדי להיות בנשף
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:19 PM
|
||||
כן! איך ידעתי שזה מה שתגיד אם זה מה שבאלך אז בטח! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:20 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עשית כדי להיות בנשף -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:21 PM
|
||||
אמג לוקה גם בטח כזאת דמות הורית טובה לכולם הוא לגמרי יפנה זמן לכל מי שצריך. אוי אני ככ אוהב את זה תקשיב זה עושה לי חמים בלב כל פעם שאני מדמיין אותו אין פלא שנתנו לו במתנה יד רובוטית מגניבה. השאלה היא רק האם יש מספיק עלילה לחודש שלם -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:22 PM
|
||||
אוקיי אז כל האחים שלי אצלנו ומחר אנחנו נוסעים לצפון ולא ארזתי כלום וגם אני ואח שלי מכינים משחק ולא סיימנו אבל נעשה את זה אחר כך כי אני בנשף וגם הייתי צריך לעשות משהו עם אמא שלי לפני וממש מיהרתי ולא הספקנו הכול כי רציתי לחזור הביתה בזמן והלכתי באמצע כדי לאכול ארוחת ערב עם כולם אבל כן (כאילו אם זה לא היה ברור אחים שלי לא תמיד בבית כי הם לא גרים בבית) בואי לדיסקורד אגב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |