![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:45 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() רציף תשע ושלושה רבעים פעילות פורטלוש חצה בזריזות את קיר הלבנים, ונעמד ברציף תשע ושלושה רבעים הריק. הוא הביט סביבו, ואז במכתב שבידו כדי לוודא: "לכבוד פורטלוש, אני מתכבד להודיעך שהתקבלת ללימודי התעתקות. ניפגש ברציף תשע ושלושה רבעים ביום שני בשעה 19:40 למפגש הראשון." כחכוח נשמע מאחוריו והקפיץ אותו. "שלום פורטלוש, טוב שהצלחת להגיע," אמר המורה. "שלום! אז איך מתחילים?" פורטלוש שאל בהתרגשות. "אמנם אנחנו ברציף תשע ושלושה רבעים, אבל צריך להגיע להוגוורטס, " ענה המורה ולא המשיך. "מה הבעיה? ניקח רכבת," פורטלוש ענה, ופנה להסתכל על לוח הזמנים של התחנה, שכתב בענק "הרכבת הבאה - עוד 351 שעות". פורטלוש מצמץ. "אה, אולי לא רכבת." "נכון, צריך להתעתק." "מה? כבר עכשיו? אבל אני לא יודע! אין מצב שאני יכול להתעתק. אני גם גרוע בקסמים, תראה את מערכת הדו קרב שלי. ואני גם רק אתר אינטרנט, אתרים לא מתעתק-" "תירגע," קטע אותו המורה בקול עייף. "אתה רק צריך להאמין בעצמך." היי לכם, משתמשים ומשתמשות! מצאתם את השולחן שלכם? הספקתם לנשנש בהוגוורטס? כי פורטלוש עדיין לא. הוא צריך להגיע לשם, אבל כמו שהוא גילה, הדרך היחידה שלו היא התעתקות! המורה החליט לזרוק את פורטלוש למים העמוקים כבר בשיעור הראשון. אבל יש בעיה אחת קטנה: פורטלוש לא מאמין שהוא יכול. אנחנו מאמינים שהוא יכול להתעתק! כל הכבוד שאתם מאמינים בו, באמת, אבל זה לא מספיק - גם פורטלוש צריך להאמין בעצמו. אבל אתם יודעים מה? אם אתם מאמינים, אולי זה יוכל לעזור לפורטלוש להבין שהוא מסוגל בעצמו. או לפחות, תוכלו לעזור לו להבין. בפעילות הזו, עליכם לגרום לפורטלוש להאמין שהוא יכול להתעתק. איך? פשוט - בעזרת חלקים באתר עצמו. למשל, אפשר לטעון שיש בפורטל את הסיור הוירטואלי, ואם הוא יכול לעבור ממקום למקום שם אז גם בהתעתקות הוא יצליח. על עזרה לפורטלוש תקבלו 140 חרמשים או 13 נקודות בית!
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:47 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ורד פרח נתתי לנורית
למה פורטלושיכול להתעתק: כי יש את הפאנפיקים באתר- ושם אפשר לכתוב הכל! גם את העובדה שהוא יכול להתעתק אפשר לכתוב בפאנפיק, וזה יהיה אמיתי וקיים! חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: הפלפאף נב הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם וכינוי:ליאור,בצד
למה פורטלושיכול להתעתק:אפשר לעבור ברגע מפורום לפורום ברגע שזה כמו להתעתק אז זה כמו מה שאתה עושה כל יום חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים:נ"ב הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד: -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: בצד
למה פורטלושיכול להתעתק: הסיבה שפורטלוש יכול להתעתק היא די משעשעת למען האמת, אבל גם קצת טרגית. לפני שנים פורטלוש היה פיה סנדקית, אבל אז בגלל שערוריה עם דלעת הוא הודח ונטלו ממנו את תפקידו. הדבר היחיד שנותר הוא היכולת שלו להיעלם ולהופיע במקום אחר חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: חרמושים <span style='color:'>הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד:</span> -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: קאלאדין
למה פורטלושיכול להתעתק: כי הוא יכול לעבור בין האשכולות במהירות חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: חרמושים הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד: -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:48 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: איתיחר, בצל
למה פורטלוש יכול להתעתק: בגלל שמעלים אנשים רנדומליים להנהלה ובייסיקלי עושים להם התעתקות מרמה של נובים לדמויות עם יותר מדי כוח (לא מזכיר אף שמות) חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נ"ב הפלפאף הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נטע, בקביק 222
למה פורטלושיכול להתעתק: כי הוא שולט באתר הוא יכול לעשות מה שבא לו חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נ״ב סלית׳ הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד: -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: מוריה, fortnight
למה פורטלושיכול להתעתק: כמו בטריוויה צ'אט, שאם הבוט בטריוויה מסוגל להגיב ככ מהר אז פורטלוש בטוח יצליח להתעתק. מאמינה בך פורטלוש3> חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נ"ב להפל הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד: -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אמיר, רוקט מן
למה פורטלושיכול להתעתק: כי באינציקלופדיה קל לעבור בין דפים חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נקודות בית לסליתרין הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:49 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רומיה, כורש2
למה פורטלושיכול להתעתק: אלף. כי הוא אתר שעוזר להרבה אנשים לטוב ולרע, הוא יכול להיות חיובי מאוד וגם בהגוורסט יש הרבה דברים מרתקים כמו היער האסור, חדר הנחיצות, הקבר של דמבלדור וגם משהו חיובי משרד המנהל, הזה של הקווידיץ' לראות את השעוני חול של הנב ועוד מליוני דברים אדירים ששחכתי.. והקיצר הוא פורטל טוב שיתעתק באינטרנט.. חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נב וסלית' הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד: כןן.. הדבר הזה.ץ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רונית, Fandom Girl
למה פורטלושיכול להתעתק: דרך האינטרנט כמובן! פורטלוש יכול להגיע לכל מקום שיש בו תשתיות אינטרנט, חיבור לוויפיי או קליטה חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נקודות בית הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד: -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם וכינוי: ירין, ירין 13.
למה פורטלוש יכול להתעתק: הוא יכול לקנות ספר בהוגסמיד על התעתקות וללמוד איך. חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: הפלפאף, נ"ב. הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:50 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: מיכל
למה פורטלושיכול להתעתק: בעזרת הפקקן שיש שם מדריך להתעתקות חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נבב הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד: -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:53 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
שם וכינוי:אינפי
למה פורטלושיכול להתעתק:כמו שאתה עובר כל שניה מהנוד לרשימת משתמשים מחוברים🙏 חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים:מזלגות הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד: הייתי כותב נב אם sertain someone, האהם ורד, היו תורמים לי טיפה😊 -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 19:53 PM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי: נויה, נויZ למה פורטלושיכול להתעתק: כי שהוא היה קטן הגיע דמבלדור והמציא כישוף שנותן לו יכולת להתעתק חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: חרמשים הערות/הארות/כן את יכולה אם רק תרצי מאוד: -------------------- משוגעת ומודה בזה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |