![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:19 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() סמטת דיאגון פעילות "יופי, עכשיו סמטת נוקטרון." אמר המורה של פורטלוש בקולו המשועמם, "רגע! לא כל יום יוצא לי להיות פה, אפשר להסתובב קצת בחנויות?" אמר פורטלוש והצמיד את כפות ידיו לצורת תחינה, "בסדר, תעשה את זה מהר." אמר המורה. "יאיי! כבר חוזר!" היי משתמשים! כפי שראיתם פורטלוש התעתק לסמטת דיאגון, והחליט שאם הוא כבר שם, למה לא לעשות שופינג? לצערי הבעיה של פורטלוש היא שהוא לא בדיוק יודע לחסוך, ואם הוא יבזבז יותר מ2540 חרמשים הוא לא יצליח לקנות כרטיס לרכבת ולא יצליח לחזור הביתה בתום השיעור. אבל מה אנחנו נעשה עם זה, נלמד אותו לחסוך? זה רעיון נחמד אבל לא, התכוונתי יותר שתעשו את הקניות בשבילו. זוכרים את הפעילות הזו? מעולה! כעת תצטרכו לעזור לפורטלוש בצורה די דומה, רק באופן הפוך. אני אגריל לכל אחד מכם כמה חפצים ומהם תצטרכו להרכיב את סל הקניות של פורטלוש שיעמוד על סך של 2540 חרמשים בדיוק, רק מהחפצים שהוגרלו לכם. אם תצליחו לעזור לפורטלוש להרכיב את סל הקניות שלו ולהצליח לחסוך את שאר החרמשים שלו תזכו ב200 חרמשים ו10 נקודות בית, ועל כל חריגה של שני חרמשים ירד לכם חרמש אחד מסכום הזכייה שלכם. בהצלחה!
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:20 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: ורד, פרח נתתי, הפלפאף
החפצים שהוגרלו לי: שרביטים, שיקויים וגלימות החפצים בהם השתמשתי: קדרת בדיל, גלימת יום-יום, שרביט משערת-זנב של חד קרן ונוצת עוף חול, שיקוי פולימיצי. הארות/הארות/רק הארות:זה יוצא 2530. ניסיתי, חיפשתי, השקעתי מחשבה, אי אפשר לעשות את זה 2540. ניסיתי ככ חזק. 2540 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:22 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: מיכ
החפצים שהוגרלו לי: ספרים, ממתקים ושיקויים. החפצים בהם השתמשתי: לדוגמה אם הוגרלו לכם שרביטים וגלימות אז אילו סוגי גלימות ושרביטים. הארות/הארות/רק הארות: הודעה זו נערכה ע"י Adrien Agreste ב Aug 19 2024, 20:25 PM -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:22 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: קאלאדין סלית׳רין
החפצים שהוגרלו לי: קדרות, חיות מחמד ושרביטים. החפצים בהם השתמשתי: לדוגמה אם הוגרלו לכם שרביטים וגלימות אז אילו סוגי גלימות ושרביטים. כדרת בדיל חתול צפרדע תנשמת ינשוף ריבנקלו ינשוף הפלפאף וינשוף ישנוני הארות/הארות/רק הארות: הודעה זו נערכה ע"י Wylinh ב Aug 19 2024, 20:39 PM -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:25 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: נטע, סלית׳
החפצים שהוגרלו לי: מטאטים, גלימות וינשופים. החפצים בהם השתמשתי: לדוגמה אם הוגרלו לכם שרביטים וגלימות אז אילו סוגי גלימות ושרביטים. הארות/הארות/רק הארות: הודעה זו נערכה ע"י Adrien Agreste ב Aug 19 2024, 20:29 PM -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:26 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: מוריה, fortnight, הפל
החפצים שהוגרלו לי: שרביטים, שיקויים וגלימות. החפצים בהם השתמשתי: לדוגמה אם הוגרלו לכם שרביטים וגלימות אז אילו סוגי גלימות ושרביטים. הארות/הארות/רק הארות: הודעה זו נערכה ע"י Adrien Agreste ב Aug 19 2024, 20:29 PM -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:27 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי+בית: טליה , בצד, רייבנקלו
החפצים שהוגרלו לי: ממתקים, קדרות ושיקויים. החפצים בהם השתמשתי: חשופיות גלי , שיקויי פולימיצי, קדרת בדיל , הארות/הארות/רק הארות: הודעה זו נערכה ע"י Blanck space ב Aug 19 2024, 20:48 PM -------------------- טליה🍯רייבנקלואית🍯ריבה ובוטנים3> ![]() 🍓gravity falls🍓 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:28 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית:ליאור,בצד,גריפנדור
החפצים שהוגרלו לי: גלימות, שרביטים וחיות מחמד. החפצים בהם השתמשתי: שרביט סמבוק שעולה 25 גלימת בית גריפנדור וסלית'רין וינשוף ותנשמת הארות/הארות/רק הארות: -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:28 PM
|
||
![]() פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: יוסי/פרפר נחמד גריפינדור
החפצים שהוגרלו לי: ספרים, ממתקים ומטאטים. החפצים בהם השתמשתי: לדוגמה אם הוגרלו לכם שרביטים וגלימות אז אילו סוגי גלימות ושרביטים. ספרים מדריך שינויי צורה למתחילים, התעתקות למתחילים וכוחות האופל מדריך להגנה עצמית. ממתקים סוכריות ברטיבוץ בכל הטעמים, עוגיות גדרה וסוכריות רחף מטאטאים נימבוס 2000, נימבוס 2001 ואש המחץ הארות/הארות/רק הארות: להשאיר גם את הסעיף השני ריק? הודעה זו נערכה ע"י פרפר נחמד ב Aug 19 2024, 20:40 PM -------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:30 PM
|
||
שם+כינוי+בית: רונית, Fandom Girl, גריפינדור
החפצים שהוגרלו לי: שרביטים, שיקויים וינשופים. החפצים בהם השתמשתי: ינשוף ישנוני (333 חרמשים) ינשוף גריפינדור (250 חרמשים) שרביט עץ אלון, נימי לב של דרקון (100 חרמשים) שרביט שערה מזנב של חד קרן ועץ סמבוק (25 חרמשים) שרביט משערת-זנב של חד קרן ונוצת עוף חול (50 חרמשים) שרביט אבוני ופרוות חד קרן (75 חרמשים) שיקוי פליקס פליציס (1700 חרמשים) סה״כ: 2533 הארות/הארות/רק הארות: הודעה זו נערכה ע"י Fandom Girl ב Aug 19 2024, 20:46 PM -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:35 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
color=dimgray]שם+כינוי+בית:[/color]אינפי
החפצים שהוגרלו לי: ממתקים בעלי חיים ושרביטים. החפצים בהם השתמשתי: לדוגמה אם הוגרלו לכם שרביטים וגלימות אז אילו סוגי גלימות ושרביטים. הארות/הארות/רק הארות:לא הבנתי איפה לענות וכמה כל חפץ שווה:0 הודעה זו נערכה ע"י Adrien Agreste ב Aug 19 2024, 20:36 PM -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית:נועה בעזה ננצח סלית׳רין
החפצים שהוגרלו לי: קדרות, חיות מחמד ושרביטים. החפצים בהם השתמשתי: לדוגמה אם הוגרלו לכם שרביטים וגלימות אז אילו סוגי גלימות ושרביטים. הארות/הארות/רק הארות: לא ממש הבנתי מה בדיוק אני אמורה לעשות הודעה זו נערכה ע"י Adrien Agreste ב Aug 19 2024, 20:36 PM -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נערך כולם
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:37 PM
|
||||
שם+כינוי+בית: יולי, sokeefe, רייבנקלו
החפצים שהוגרלו לי: להשאיר ריק, אני אערוך לכם. החפצים בהם השתמשתי: לדוגמה אם הוגרלו לכם שרביטים וגלימות אז אילו סוגי גלימות ושרביטים. הארות/הארות/רק הארות: -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:44 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: איתיחר, בצל
החפצים שהוגרלו לי: קדרות, שיקויים וחיות מחמד החפצים בהם השתמשתי: הקדרה המקורית מהקליפ של "קדירה מלאה אהבה לוהטת" בשווי 2500 חרמשים, שיקוי פליקס פליציס פרימיום פלוס בשווי 4000 חרמשים, נחש צפע קטלני להפליא בשווי 1000 חרמשים והצמרור הננסי הראשון בעולם בשווי 750 חרמשים. הארות/הארות/רק הארות: לפי העיקרון שעל כל חריגה של 2 חרמשים אני מאבד חרמש אחד, יוצא שאני חייב להנהלה 2855 חרמשים. אשלח בהקדם. ![]() הודעה זו נערכה ע"י Dolphin ב Aug 19 2024, 20:50 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |