![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:00 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() מכתש גודריק פעילות "אתה בטח יודע, פורטלוש, שהעתעתקות תלויה מאוד בכוח הרצון והריכוז שלך." התחיל המורה את השיעור בקול משועמם כתמיד. "ולכן מאוד חשוב לתרגל התעתקות גם למקומות שמפחידים אותך, או גורמים לך לאי נוחות. המטרה היא שתתרגל להתעתק ולחשוב רק על היעד שלך, ולא על הפחדים שלך." "בסדר, אדוני." אמר פורטלוש. "אז לאן אני אמור להתעתק?" "למזלנו, יש לנו בוגארט במיוחד בשביל זה. הוא ימצא את המיקום שמפחיד אותך ואז נתעתק אליו." המורה הוביל את פורטלוש לארון קטן, ופתח אותו. הם הסתכלו על הבוגארט משנה צורה וראו אותו הופך ל... (או במקום 3 נקודות לכתוב פשוט בית קברות אדק) משתמשים יקרים, פורטלוש צריך את עזרתכם! הוא ממש עכשיו צריך להתעתק אל מכתש גודריק ולהתמודד מול אחד הפחדים הגדולים שלי - בית קברות. פורטלוש לא בטוח שהוא יצליח להתעתק לשם, והוא גם ממש לא רוצה. אוי לא! איך אנחנו יכולים לעזור לו? טוב, הסיבה שפורטלוש הגיע לבית הקברות היא בגלל הבוגארט שלו. כמו שאתם בטח יודעים, הדרך להתגבר על הבוגארט היא בעזרת הלחש 'רידיקולוס'. כל מה שצריך זה לומר את הלחש ולחשוב על דבר מצחיק שיעזור לכם לא לחשוב על הפחד, ואז הבוגארט יהפוך לדבר היחיד שדמיינתם. אבל יש בעיה, פורטלוש כל-כך מפחד שהוא לא מסוגל להטיל את הלחש בעצמו. הוא צריך את העזרה שלכם בדחיפות. התפקיד שלכם מאוד פשוט, אתם רק תצטרכו לחשוב על הרידיקולוס של פורטלוש - הדבר המצחיק שיעזור לו להתמודד מול הפחד שלו. זה יכול להיות כל דבר, העיקר שזה יעזור לפורטלוש. על ההשתתפות בפעילות תקבלו 145 חרמשים או 13 נקודות בית, בהצלחה!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:01 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נטע, בקביק 222
הרידיקולוס שלי: בית הקברות הופך למסיבת נסיכות ורודה רצח חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נ״ב סלית׳ הערות/הארות/בתי קברות: רוח רדופהההה -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:02 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ורד פרח נתתי
הרידיקולוס שלי: כל המצבות הופחות לשיחים ועצים והציפורים מתחילות לצייץ והשמש זורחת חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: הפלפאף נב הערות/הארות/בתי קברות: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:04 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: איתיחר, בצל
הרידיקולוס שלי: אהההההההההה במקום שמות של אנשים שמתו זה יהיה משתמשים מהפורטל שחושבים שהם מגניבים אבל לא? אדק חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נ"ב? הפל? אין לי שמץ הערות/הארות/בתי קברות: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי:אמיר rocket man
הרידיקולוס שלי: מאחד הקברים יוצא זומבי ואז הוא מועד על גמל חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נב סלית הערות/הארות/בתי קברות: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:06 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE שם וכינוי: נתנאל, The equal opportunity kt הרידיקולוס שלי:רייבנקלו לא מנצחים באליפות הבתים חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים:נב הערות/הארות/בתי קברות: -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:07 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: קאלאדין הרידיקולוס שלי: חדי קרן מופיעים והורסים את המצבות חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: חרמשים הערות/הארות/בתי קברות: -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:08 PM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי:טליה בצד הרידיקולוס שלי: בננה עם כנפיים חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: חרמשים הערות/הארות/בתי קברות: -------------------- טליה🍯רייבנקלואית🍯ריבה ובוטנים3> ![]() 🍓gravity falls🍓 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי:טליה בצד הרידיקולוס שלי: בננה עם כנפיים חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: חרמשים הערות/הארות/בתי קברות: -------------------- טליה🍯רייבנקלואית🍯ריבה ובוטנים3> ![]() 🍓gravity falls🍓 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מוגל |
|
|
|
||
![]() מוגל |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:09 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ליאן, מאשה
הרידיקולוס שלי: קספר יופיע ומראה כושר סטנדאפ, מצחיק את יתר רוחות הרפאים בבית הקברות חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: חרמשים הערות/הארות/בתי קברות: -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:09 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רונית, Fandom Girl
הרידיקולוס שלי: בית הקברות הופך לבריכת כדורים חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נקודות בית הערות/הארות/בתי קברות: -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:11 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אורי, master of puppets
הרידיקולוס שלי: ירד מהשמים כדור דיסקו והזומבים ירקדו סלסה חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נ״ב הערות/הארות/בתי קברות: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:17 PM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי: נויה, נויZ הרידיקולוס שלי: זומבים מתחילים לצאת מהמצבות אבל במקום זומבים זה זה בנים ובנות עם בגדי ים וכל המצבות מתאדות פתאום והופכות למים חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: חרמשיםםם הערות/הארות/בתי קברות: -------------------- משוגעת ומודה בזה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |