![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:30 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() המחילה פעילות "ועכשיו אל המקום הבא," אמר המורה והציץ בשעונו. "מאוחר מידי בשביל להתעתק לגרינגוטס, הם סגורים בשעה הזו. יש לך מקום אחר שתרצה להגיע אליו? יש לנו משבצת פנויה." "אולי נתעתק למחילה? תמיד רציתי לראות איך שם במציאות." "בסדר," ענה המורה ונאנח. "קדימה, אחריך," הוא אמר ואחז בידו של פורטלוש, שהתעתק איתו משם. הם נחתו מול המבנה המסועף של המחילה, והמורה, שנפל על אבן, מעד. הוא התרומם במהירות וכחכח בגרונו. "טוב, הגענו ל-אלוהים אדירים מה זה המבנה הזה?!" פורטלוש צחק לנוכח התגובה הבלתי צפויה של המורה. "זו המחילה, ככה היא נראית. מה, לא קראת הארי פוטר?" "לא," הוא ענה, מנסה להסתיר את ההלם שבקולו. "למה שיבנו את המבנה הזה ככה?" פורטלוש משך בכתפיו. "בכל פעם הוסיפו חלק אחר לבית. הרי לא כל השנה"לים האלה היו פה תמיד, אחרי כל שנה"ל נוספת המגדל הזה נהיה גבוה יותר." "שנה"לים? אתה עדיין מדבר על הבית?" "אה, אולי לא." שוב שלום לכם, משתמשות! נהנים מהנשף? כי אני מאוד. פורטלוש החליט להתעתק למחילה, וזה הזמן שלנו להיזכר בתיאור שלה מהסדרה הקסומה - בית טלאים. חלקים מהמבנה נוספו אחרי הבנייה המקורית, מוחזקים במקומות מוזרים, נבנו בצורה שונה - ממש בלאגן אחד גדול. אבל כמו שפורטלוש שלנו אמר, גם האתר שלנו נבנה בחלקים. לא כל הפורומים נפתחו באותו זמן, האנציקלופדיה היא מערכת שלמה שנבנתה על בסיס עמודים פשוטים, שאלות חדשות נוספות לטריוויה צ'אט לאורך הזמן - ממש חלק על גבי חלק. וזה גרם לי לחשוב, איך היה נראה הפורטל בתור המחילה? בתור בית? אבל הוא לא בית, הוא אתר. אז לפעילות הזו לא, כי כאן עליכם לתאר איך האתר היה נראה בתור בית בסגנון המחילה! למשל, הוא היה בית שבנוי ממבנה בצבע אפור כהה (רקע האתר), עם קומה שנייה של הפורומים שכל חדר הוא פורום וקומה שלישית שהיא קומת תתי הפורומים, שנמצאים בדיוק מעל פורומי האב שלהם - אבל מעל סס"ש יש חלק ריק, ולידו נמצא ספרים במעין הרחבה תלויה באוויר (למי שלא יודע, בעבר ספרים היה תת פורום של ססש). על בניית המחיחה הפורטליסטית שלכם תקבלו 180 חרמשים או 18 נקודות בית!
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:32 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי:
המחילה הפורטליסטית שלי: בסגנון המחילה? יעני עיצוב אפילו יותר רעוע ממה שכבר יש? אה בטח למה לא. יהיה שגיאות כתיב מדי פעם, קישורים מסוימים יובילו בלי שום סיבה לערך ויקיפדיה על "סבון כלים", חלק מהשמות של הפורומים יהיו פשוט חסרים, ומדי פעם הפורטל פשוט יתקוף את עצמו עם בוטים שהוא יצר וימחוק חצי מהמשתמשים הפעילים. חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נ"ב הפל הערות/הארות/נום בגינה: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נטע, בקביק 222
המחילה הפורטליסטית שלי: לפחות שתי שורות קומה ראשונה: היכל התהילה. כלללללל הקומה מעוטרת בגביעים מחדר הגביעים. קומה שנייה: קומת הפולחן וחדרי שינה: יש מזבח לכל הנבלותי בצבע חום, וכל קומקום נקרא על שם הנהלת פורומים אחר. וחדרי השינה מקושקשים במילים גסות לכבוד המתיחה של פיבס. קומה שלישית: הפורומים, מערכת הדו קרב, הסיור הווירטואלי, האנציקלופדיה והגסמיד! כיאה לכל כך הרבה דברים, המקום מבולגן לגמרי. החצר: החצר היא הנשף! מסיבות פרועות 24/7! חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נ״ב סלית׳ הערות/הארות/נום בגינה: נומים חמודייייים -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:39 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נתנאל, The equle opportunity kr
המחילה הפורטליסטית שלי: אז קודם כל יש את הקומה הראשונה, שזה המטבח, שזה העמוד הראשי של האתר. משם יש לכם מדרגות לחדר של כל אחד מהפורומים וגם מעלית, בשביל להדגים את הפעמים כשהאתר נורא חלק וכששנייה אחרי זה לוקח לו מלא זמן. יש גם מדרגות רופפות שמדגימות את הפעמים כשהאתר קורס. הרבה בזמן האחרון. חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נב הערות/הארות/נום בגינה: -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:45 PM
|
||
![]() פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
שם וכינוי: יוסי פרפר נחמד
המחילה הפורטליסטית שלי: לפחות שתי שורות יהיה קומה ראשונה של עמוד הבית ובקומה שניה יהיו שורות של ספרונים קטנים כמו פאנפיקים ובקומה שלישית יהיה מלה חפצים קסומים כמו הוגסמיד חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: חרמשים הערות/הארות/נום בגינה: מכווה שזה טוב -------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:50 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: מיכ
המחילה הפורטליסטית שלי: קומה ראשונה יש חמישה חדרים שבהם יש שרביטים, לבוש, עיתונים, ספרים, מצנפות ומכירות אוכל ובקומה השניה ש מלא בובות שמתארות את הקרב על הוגוורטס חרמשים או נקודות בית+בית לבעלי תפקידים: נב הערות/הארות/נום בגינה: -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |