![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:41 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() הטסט פעילות סיום פורטלוש הלחוץ המתין בחדר. בכל זאת, הוא התאמן לקראת הרגע הזה כבר זמן רב, לפחות מאז היום ב-19:30 כשהנשף התחיל. לחדר נכנס אדם שפורטלוש לא ראה לפני כן. "שלום," הוא חייך ברוגע, "פורטלוש, נכון? נעים מאוד, אני הבוחן שלך היום בטסט בהתעתקות." פורטלוש הנהן בדממה. "אל תדאג," הבוחן הרגיע, "הטסט מאוד פשוט. בשביל לעבור אותו, כל מה שאתה צריך לעשות זה להתעתק ל –" "– אפצ'י!" התעטש פורטלוש בעוז. זאת כבר פעם שנייה שהוא מתעטש בנשף הזה, כדאי שילך לרופא. "– ואתה הרי יודע להתעתק, אחרת לא היית ניגש לטסט," המשיך הבוחן, שבכלל לא שם לב שפורטלוש התעטש ולא שמע אותו, "אז אתה תעבור. יש שאלות?" "כן," פורטלוש מיד אמר, "אתה יכול לומר שוב לאן אני צריך להתעתק? לא שמעתי." "בטח," חייך הבוחן, "אמרתי שאתה צריך להתעתק ל –" "וורווםםםם!!!!" נשמע מחוץ לחדר. אחד השכנים החליט שזה הזמן המושלם לקדוח חור בקיר. הבוחן המשיך לדבר, אבל פורטלוש לא שמע דבר. "...וזהו, אני אחכה לך שם," חייך הבוחן. "עוד משהו?" פורטלוש לא היה רגוע. "מצטער, שוב לא שמעתי." "אין בעיה," אמר הבוחן בשלווה, "אני אגיד לך שוב. יעד ההתעתקות שלך הוא –" ואז הוא קפא פתאום, והתחלף במסך הכחול המוכר עם הכיתוב "התגלתה תקלה באתר. אנו מתנצלים על התקלה. נסה לרענן את הדף או לנסות שוב במועד מאוחר יותר." פורטלוש מיהר לרענן את עצמו, וכך הבוחן עלה מחדש. "וזהו," הוא המשיך כאילו כלום, "אני אחכה לך שם." "סליחה, אבל שוב לא שמעתי," פורטלוש כבר היה ממש נבוך, "פשוט, קרסתי לרגע." "אה, בקטנה, קורה לכולנו," חייך הבוחן בעידוד. "יעד ההתעתקות שלך הוא... עכשיו שמעת אותי?" פורטלוש התייאש. עכשיו הוא סתם לא הבין את מה שהבוחן אמר, בלי שהיה משהו שהפריע לו לשמוע. ולומר "מה?" כבר היה מביך מדי בשלב הזה, אז הוא פשוט הנהן. "נהדר," הבוחן אמר בחיוך קורן, "אז אני אתעתק עכשיו ליעד, ואפגוש אותך שם. יש לך 10 דקות להגיע לשם בהתעתקות, אבל אני בטוח שתעשה את זה הרבה יותר מהר." "מה יקרה אם ייקח לי יותר מ10 דקות?" שאל פורטלוש. את זה לא הייתה לו בעיה לשאול משום מה. "אה, אז אתה תיכשל," הבוחן השיב, "אבל אני בטוח שזה לא יקרה. ניפגש שם!" והוא נעלם. גולשים יקרים! כמו שהבחנתם, הרגע הגדול של פורטלוש הגיע. אחרי לא מעט שיעורים ולמידה, זה סוף סוף קורה – הטסט בהתעתקות. המבחן המעשי שיכריע אם פורטלוש עובר ומקבל רישיון התעתקות, או נכשל וצריך לגשת שוב. אבל פורטלוש לא יודע לאן להתעתק! כדי שפורטלוש יעבור את הטסט וכולנו נשמח, יש לנו 10 דקות לומר לו מה היעד. אחרת, הוא ייכשל! אבל מאיפה לנו לדעת לאן הוא צריך להתעתק? או, טוב ששאלתם. בכל פעם שפורטלוש בצרה, אנחנו מזעיקים את סלסט הפיה שהכרנו ביום ההולדת הקודם! והיא, ברוב טובה, רמזה לנו מה היעד בעזרת החידה הבאה: 🧞♀️זה מקום לא מוכר, מקום רגיל סנייפ היה שם ללא הסבר ברור התעתקו לשם והתעתק משם התעתק משם- וראה את האור אם כן, פתרון החידה הוא היעד אליו פורטלוש צריך להתעתק! ואיך נספר לו מה היעד? עליכם לפתור את החידה ולשלוח את הפתרון בהודעה פרטית לפורטלוש! פורטלוש יעבור בדקדקנות על כל הפתרונות שלכם, אבל הוא לא יכול להתעתק לכל המקומות שתציעו, כי אין זמן. לכן, פורטלוש יתעתק רק למקום שרובכם תשלחו אותו אליו. כלומר, רק אם רוב הפתרונות שלכם יובילו ליעד הנכון – פורטלוש יצליח! על שליחת פתרון תקבלו 120 חרמשים או 20 נקודות בית. אם הפתרון ששלחתם נכון, תקבלו בונוס של 50 חרמשים או 10 נקודות בית. אם רוב הפתרונות שיישלחו נכונים, ופורטלוש אכן יתעתק למקום הנכון, כל מי ששלח – בין אם צדק ובין אם לא – יקבל בונוס נוסף וחגיגי של עוד 70 חרמשים או 20 נקודות בית. כלומר, אם הכל ילך כשורה, ניתן להגיע למקסימום של 240 חרמשים או 50 נקודות בית! כל אחד יכול לשלוח רק הודעה אחת. ההודעה הראשונה שכל אחד מכם ישלח היא זו שתיחשב ותיספר. שימו לב – אם תצליחו לזהות את היעד הנכון, פורטלוש יקבל רישיון התעתקות. אבל אם לא תצליחו, פורטלוש ייכשל! אתם קובעים איך הנשף יסתיים!
מהרו! יש לכם 10 דקות החל מעכשיו! וואי וואי מתי הייתה אי פעם פעילות באתר עם דדליין כזה קצר אה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |