![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:49 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() גזרור פעילות "טוב, עכשיו נתעתק להוגסמיד," אמר המורה וסידר את משקפיו. פורטלוש נאנח. "שוב מקום מהארי פוטר? בהתחלה זה היה נחמד, אבל עכשיו זה כבר לא מיוחד. למה דווקא הארי פוטר?" "כי אתה פורטל הארי פוטר," השיב המורה ומשך בכתפיו. "אבל אני בכלל אוהב הארי פוטר? יש בי גם טוק, וססש, ופאנפיקים, וספרים ודיבורים ו- מי אני בכלל אם לא אתר הארי פוטר?" "אל תחשוב על זה עכשיו, פשוט תתעתק," אמר המורה. אבל פורטלוש לא יכל להפסיק לחשוב על זה. הוא ניסה להתעתק, המחשבות מתרוצצות לו מכל עבר - והוא מצא את עצמו מגוזרר לשני חלקים. משתמשים יקרים, נוותר על ההקדמה - אנחנו חייבים את עזרתכם. פורטלוש האהוב שלנו חווה משבר אישיות קשה במיוחד - הוא הרי אמנם פורטל הארי פוטר, אבל יש בו עוד כל כך הרבה חלקים שגרמו לו לתהות מהי בכלל המהות שלו בכלל. כל כך הרבה תהיות, עד שהוא התגזרר! הוא אפילו תוהה אם הוא אי פעם אהב הארי פוטר - תחשבו על זה, מעולם לא הייתה לו זכותה בחירה. אולי הוא בכלל רוצה להיות פורטל מוכרי הבגטים השיראלי? רגע, אז מה הבעיה? בואו נהפוך את פורטלוש לפורטל הבגטים! ככה אתם מוותרים על הפורטל שלנו?! אתם נורמליים!? אם הפורטל ישנה את הייעוד שלו הוא יהרס! הוא כבר לא יישאר הפורטל שאנחנו מכירים, אלא מלא בוטים וספאמרים ישתלטו עליו והוא יתחיל למכור מלפפונים בחומץ. אף אחד לא אוהב מלפפונים בחומץ, אז אנחנו חייבים להציל אותו - אנחנו צריכים לשכנע את פורטלוש שהוא עדיין אוהב את הארי פוטר כדי שיבטל את הגזרור ויחזור להיות הפורטל האהוב שלנו! על זה שתצילו את פורטלוש ואת העולם תקבלו 140 חרמשים או 14 נקודות בית. בהצלחה! ![]()
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:51 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית:אינפי רייבן
שכנעו את פורטלוש שהוא אוהב ה"פ:כי אם לא תאהב אני אעשה לך נגזרת שנייה! חרמשים או נ"ק?:חרמשושים הערות/הארות/פורטלוש מוכר בגטים:תביא בגט על הדרך -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:53 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: איתיחר בצל
שכנעו את פורטלוש שהוא אוהב ה"פ: אם עוצמים עיניים ממש חזק כשמסתכלים בעמוד הטוויטר של ג'יי קיי רולינג, אפשר להתעלם מהעובדה שהיא זאת שכתבה את הספרים, וסך הכול סדרה די נחמד למי שקשה לו להירדם. חרמשים או נ"ק?: אני אשמח לנ"ק, מה שזה לא יהיה. הפל הערות/הארות/פורטלוש מוכר בגטים: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: ורד, פרח נתתי, הפל
שכנעו את פורטלוש שהוא אוהב ה"פ: עולם קסוםםםםם מי לא רוצה שיהיה לו שרביט??? חרמשים או נ"ק?: נב(((: הערות/הארות/פורטלוש מוכר בגטים: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: קאלאדין
שכנעו את פורטלוש שהוא אוהב ה"פ: רק בפורטל יש אותי ופורטל מוכרי הבגט אין אותי חרמשים או נ"ק?: חרמושים הערות/הארות/פורטלוש מוכר בגטים: -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: אמיר Rocket man סלית
שכנעו את פורטלוש שהוא אוהב ה"פ: בלי הארי פוטר לא היית קיים יא כפוי טובה שכמוך חרמשים או נ"ק?: נב הערות/הארות/פורטלוש מוכר בגטים: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:54 PM
|
||
שם+כינוי+בית:ליה הרמיוני פוטר שכנעו את פורטלוש שהוא אוהב ה"פ:ה''פ זה מגניבבב והוגוורטס זה מגניבבב והספרים של ג'יי קיי טוביםםם חרמשים או נ"ק?: נ''בבב הערות/הארות/פורטלוש מוכר בגטים: -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: נטע בקביק 222 סלית׳רין
שכנעו את פורטלוש שהוא אוהב ה"פ: אם תוהאב ה״פ, אני אתן לך אוניות! ואין כאן אוניות! חרמשים או נ"ק?: נ״ק הערות/הארות/פורטלוש מוכר בגטים: מלפפונים בחומץ בלאעכססססס -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:57 PM
|
||
![]() פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: יוסי/פרפר נחמד/גריפינדור
שכנעו את פורטלוש שהוא אוהב ה"פ: אתה אוהב כי יש לכם מאכלים, משקאות ועולם שלם של קוסמים חרמשים או נ"ק?: חרמשים הערות/הארות/פורטלוש מוכר בגטים: תבי אחד אם שניצל בקשה -------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 20:58 PM
|
||
שם+כינוי+בית: רונית, Fandom Girl, גריפינדור שכנעו את פורטלוש שהוא אוהב ה"פ: בהארי פוטר יש לחש עטלפי נזלת, איך אפשר שלא לאהוב? חרמשים או נ"ק?: נקודות בית הערות/הארות/פורטלוש מוכר בגטים: -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:00 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: ליאן, מאשה
שכנעו את פורטלוש שהוא אוהב ה"פ: כי הארי פוטר אוהב אותו בחזרה והיה להם הסכם בכתב חרמשים או נ"ק?: חרמשים הערות/הארות/פורטלוש מוכר בגטים: -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:06 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי+בית: נויה, נויZ, גריפינדורר
שכנעו את פורטלוש שהוא אוהב ה"פ: הארי פוטר זאת הסדרת ספרים הכי מפורסמת בעולם, מי אתה שלא תאהב?? בהפ יש מיליון ואחת דמויות ככה שאתה בטוח אוהב אחת לפחות חרמשים או נ"ק?: נקודות הערות/הארות/פורטלוש מוכר בגטים: -------------------- משוגעת ומודה בזה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:09 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: נתנאל,The equal opportunity kr, רייבנקלו שכנעו את פורטלוש שהוא אוהב ה"פ: אתה אוהב הפ... אתה אוהב הפ... מסתכל על השעו הזז הזה ויודע שאתה אוהב הפ... חרמשים או נ"ק?: נ"קניקים בבקשה הערות/הארות/פורטלוש מוכר בגט: -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:39 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: מיכל,סלית
שכנעו את פורטלוש שהוא אוהב ה"פ: כי אם לא אז אני לא חברה שלך וגם לא ידידה שלך ואתה תצטער על זה מאוד שתהיה נטוש ברחוב חרמשים או נ"ק?: נק? הערות/הארות/פורטלוש מוכר בגטים: -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |