![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 22:03 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() התוצאות אשכול סיום הבוחן הציץ בשעונו. איפה פורטלוש? עוד מעט יחלפו עשר הדקות שהוקצבו לו, ואם פורטלוש לא יגיע בשניות הקרובות הוא ייכשל. נותרו עוד שניות ספורות, והבוחן הניד בראשו בעצב. הוא היה בטוח שפורטלוש יצליח להתעתק. בלב כבד, הוא שלף גיליון קלף ועט נוצה. זה הזמן לכתוב את התוצאות. ואולי יש עוד תקווה? אולי, בשניות האחרונות, יקרה הלא ייאמן ופורטלוש יצוץ? הבוחן הביט בשעונו בריכוז. אלה השניות האחרונות. פורטלוש צריך להגיע בעוד 3... 2... 1... עשר הדקות חלפו להן, ופורטלוש לא הופיע. הבוחן פלט נשיפה מלאת אכזבה. הוא שלף חותמת אדומה והטיח אותה בעוז על גיליון הקלף. "לא נורא," הוא מלמל לעצמו, "אולי בפעם הבאה." על הקלף היה כתוב באותיות גדולות: נכשל! היי, משתמשים יקרים! התעתקתי לצריף המצווח, כמו שרובכם אמרתם לי, ואין פה אף אחד. אני חושש שלא הצלחנו לפתור את החידה של סלסט הפיה, וזה אומר שנכשלתי בטסט בהתעתקות. מתברר שהיעד אליו הייתי צריך להתעתק זה יער דין, שם הבוחן המתין לי 10 דקות. אז נכון, לא עברתי, ואני אצטרך לגשת שוב, אבל איך אבא שלי תומר תמיד אומר? הטובים עוברים בטסט שני! אז אולי בפעם הבאה! זה לא הכי כיף בעולם לסיים ככה את הנשף, אבל אני עדיין רוצה להודות לכם – גם אם רק מעטים מכם הצליחו לפתור את החידה, אני עדיין מעריך מאוד את זה שעזרתם לי והיי, ניסיתם! זה לא מובן מאליו בכלל! תודה לכם גם שבאתם לחגוג איתי את יום ההולדת שלי, רקדתם איתי ברחבת הריקודים, פטפטתם בשולחנות, ליוויתם אותי בלימודי ההתעתקות שלי, ושימחתם אותי מאוד לאורך כל הנשף! תודה לחברי ההנהלה שקד, מאיר, טום, ניתאי, סו, יעל ואוניסף שארגנו לכולנו נשף יום הולדת מעולה ומלא בפעילויות ובכיף, תודה לליאן שעיצבה את הלוגו היפיפה של החגיגות (וגם לשקד שעיצבה את הלוגו של ההרשמה!), ובעיקר תודה על זה שאתם פה וממשיכים לחגוג איתי כל שנה מחדש, כבר 17 שנים ברצף. מוזמנים לשתף פה איך היה לכם הנשף, ונתראה בשנה הבאה, ביום הולדת 18! (: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 22:04 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מושב לצים אתם
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 22:05 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאן התעתקת???
היה מטורףףףף לא חשוב הודעה זו נערכה ע"י Rocket Man ב Aug 19 2024, 22:05 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעיקר התגובות של איתמר היו טובות. גם אתם סבבה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
שמחים שגם אתה נהנית(: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 22:06 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פורטלוש ווי לאב יו! אל תדאג אני עברתי בטסט שלישי אתה עוד תצליח וזו בכלל אשמת המקדחה אתה היית אחלה
חוץ מזה כל עוד אתה לא בכלא על גניבת זכויות יוצרים אני שמחה תודה לכולכם שחגגתם עם פורטלוש ואיתנו, היה נהדר! 3> -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוהבים אותך פורטלוש נתראה שנה הבאה בגיוס
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה אהוב ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה נשף מדהיםם
תודה לכל המשתמשים שהשתתפו ולשאר חברי להנהלה שעשינו יחד את את הנשף המדהים הזה. היה ממש כיף ונתראה שנה הבאהה ופורטלוש אל תהיה עצוב זה ממילא גרוע להתעתק תעשה רישיון על מטאטא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 22:08 PM
|
||||
בבקשה חיים שלי ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |