![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 17:57 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קשה לי בלעדיכם קצת
אבל זה לא קשור כי כשאני לבד בדד איני צריך אישור לחלום, לרקוד, לשיר ועוד! לחיות את החיים לראות הכל ולשאת בעול של הבדידות עזבתם אותי כבר מזמן אך לי זה לא אכפת כי עכשיו אני מסוגל להיות גם פסיכופת כשלאף אחד לא משנה זה ממש נחמד אני יכול לעשות הכל כשאני לבד לכתוב לי שיר, וגם סיפור לשיר בצעקה לדמיין שאני ברבור ולפעמים גם עלוקה אין אף משגיח או מבוגר ולי זה מאוד כיף לא מתבייש להיות מוזר ובכלל לא מתעייף! -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 18:19 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יההה ילההה
את כותבת מושלם וזה כל כך נכוןןןן תמשיכי לכתוב3>> -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 18:25 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה תודה תודהההההה
והאמת היא שביום רגיל הייתי כותבת משהו הרבה יותר יפה מזה אבל אני עייפה טילים -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2024, 16:28 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לי את כותבת מושלםם
תמשיכי לכתוב❤️ -------------------- תאיר|BTS|משועממת </div></span> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |