![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 29 2024, 13:08 PM
|
||
![]() מוגל |
כמה מאיתנו לא רצו לבקר בעולם הקוסמים פעם אחת רק כדי לטעום את הממתקים ששם, או את המשקאות?
אבל למה אנחנו צריכים להגיע לשם בשביל זה? אם תשימו לב, כמעט שום דבר מהממתקים או המשקאות שם לא דורש קסם. סוכריות ברטי בוטס- מה הבעייה? סוכריות רגילות בטעמים מגעילים. צפרדעי שוקולד- עוד פעם, שוקולד בצורת צפרדע. אז מקסימום הדמויות בקלף לא יזוזו עד שהטכנולוגיה עוד 10 שנים תגרום לזה להיות זמין בקלפים. כל המשקאות בכלל, יש מתכונים לבירצפת גם כאן, אז למה צריך להיות קוסם בשביל זה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 29 2024, 17:25 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אתה צודק שבעקרון אנחנו יכולים ליצור חלק לא קטן מהממתקים של הקוסמים (כגון עטי סוכר, דבר שאפשר להשיג כבר עכשיו בחנויות המתאימות)
מה שאתה שוכח זה שיש לא מעט דברים שאנחנו לא יכולים לעשות, אם תקרא שוב את הספרים אתה תגלה שיש שם כמה ממתקים שאין שום סיכוי שתמצא בחנויות מוגלתיות, כגון המסטיק הכי מתנפח של דרובל, או טופי לשון בלון של פרד וג'ורג' -------------------- קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 29 2024, 19:48 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
מה נשמע? כן את הדיון עובר על חוק התיוג שנמצא בחוקי הפורום, הכל טוב. אני אערוך לך רק שימי לב להבא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 17:00 PM
|
||
![]() פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
איפה השאלות?
אני חושב שכדי שתפרטי עוד קצת. -------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 17:35 PM
|
||
![]() מוגל |
יעוההכביחהבכרכב
-------------------- [B]AEI
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |