![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 29 2024, 22:57 PM
|
||||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שלב א'- הבוחן לונה: רון, יצא לך לחשוב פעם מה היה קורה אם היית רואה את העולם מעיניים של מישהו אחר? רון: מעיניים של מישהו אחר? כמו מציאות בכאילו?... לשחק דמות? לונה: בדיוק. או אולי לדמיין איך מישהו אחר היה רואה אותך, אם היה צריך לביים את הסיפור שלך. רון: מעניין... אולי הייתי מבין למה סנייפ תמיד נראה כל כך רציני כשהוא מסתכל עליי. לונה: אולי ננסה לחשוב איך זה להיות בעמדה אחרת לגמרי. מסקרן, לא? רון: זה נשמע כמו משהו ששווה לבדוק... מי יודע מה נגלה? שלום, משתמשים יקרים! מי לא אוהב משחקים בכאילו? שאריידס? שיעורי דרמה? כולנו מדי פעם העמדנו פנים או רצינו להעמיד פנים שאנחנו מישהו אחר, או במקרה שלנו, כותבים את הסיפור של מישהו אחר. זה לא תרחיש שזר לנו. אז למישהו במשרד הקסמים (שצריך לפטר אותו מיד אם תשאלו אותי) עלה רעיון גאוני כדי ליחצן את המשרד ולהרים קצת להארי פוטר. הולכים לייצר סרט שלם עליו ועל הסיפור שלו. וזה חדש, למה? יש כבר שמונה סרטים. לא לא לא. אנחנו לא מדברים על הגרסא המוגלגית המוכרת. מי לא שמע עליה. אנחנו מדברים על הגרסא הקסומה לסרטים של הארי פוטר. השחקנים יהיו למעשה הדמויות עצמן שאנו מכירים. המפיקים, התסריטאים והיוצרים יהיו כולם מהעולם הקסום של סדרת הספרים שלנו. הרי זה ברור שהמשרד עצמו ידע נפילת קריירה יותר חדה מזו של רייצ'ל זגלר, וכמוה בדיוק הוא לא מפספס שום הזדמנות להזיק לעצמו בביטחון גמור שזו הולכת להיות הצלחה. אבל אני סוטה מהדיון. אתם בטח תוהים לעצמכם איך הדבר הזה אמור להיראות. ובכן, לפני שבכלל מתחילים לדבר על כל השואו, צריך לשאול את השאלה הפשוטה: מי למען השם הולך להיבחן לאיזה אודישן, ומי יהיה הבוחן שלו? אם לצטט שף מוכר, "זו הולכת להיות הצלחה אדירה, או סביר להניח, התרסקות רצינית." אופטימי משהו. אנחנו אנשים חיוביים אחרי הכל. אז... בואו נאמר שאחת מהדמויות בספרים תגיע להיבחן לדמות של הארי פוטר, ושלא אחר מסנייפ יהיה הבוחןבאודישן. סביר להניח שהסצנה שתוצג תהיה מביכה במיוחד מכוון שבואו נודה, שום דבר שסנייפ אחראי עליו לא יכול להיות קליל במיוחד. סביר להניח שהסצנה תהיה מלנכולית מטבעה, או שייקח סצנה מאושרת ויהפוך אותה לסנייפית באופן מפחיד. בכל מקרה, גם אם ניצמד לאמת, נראה משהו מעט שונה ממה שאנחנו מצפים לו. בשלב הראשון של הפעילות, שיתרחש ממש כאן בפורום הספרים, עליכם יהיה לבחור את בוחן האודישן, ולומר לנו מה יהיה הוייב שדרכו יבנה את המבחן לפי האופי. למשל, אם התאומים יביימו את הסרטים, אפשר לומר שלאורך כל האודישנים יהיו מפוזרים ממתקים שישגעו את השחקנים ולא יאפשרו להם להיבחן כמו שצריך. אם מאלפוי יהיה הבוחן, הוא לא יפסיק לשלוח עלבונות שנוגעים ליכולות המשחק של ילדי מוגלגים. כאן השמיים הם הגבול. בשלב השני, שיתרחש בפורום הסרטים, נציג בפני המשתמשים את האופציה לתכנן את הסצנות עצמן בהשראת הסרטים שקיימים כבר. אבל על כך נחשוב מעט קדימה. הפעילות הזו תהיה פתוחה במשך שמונה ימים ועליה תתוגמלו ב-170 חרמשים קסומים או 17 נקודות בית. נשמע שווה. הטופס כאן לפניכם:
הודעה זו נערכה ע"י Masha Rostova ב Aug 30 2024, 10:46 AM -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 11:08 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אמיר, Rocket Man
בית לבעלי תפקידים: סליתרין בוחן האודישן שלי: ריטה סקיטר כיצד ייראו האודישנים תחתיו: דבר ראשון, הטקסט שיתבקשו הנבדקים לשחק יהיה מלא במחמאות מוסוות לאותה "כתבת צעירה עם שיער בלונדיני שופע ואישיות מתוקה", מה שיבלבל מאוד את הנבדקים שיזכרו את הסיפור בדרך שונה לגמרי. במקביל, הערות על האודישנים יירשמו על ידי אותו עט צטט אותך המפורסם, בו ריטה משתמשת בשביל לכתוב את כתבותיה בנביא היומי (גם כאן העט ירבה במידע שלא בהכרח נכון, אבל נראה טוב על הדף). שאלות/מענות/הערות/לא לסיים לי את הפופקורן: נקודות בית -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 18:20 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רונית, Fandom Girl
בית לבעלי תפקידים: בוחן האודישן שלי: לונה לאבגוד כיצד ייראו האודישנים תחתיו: לונה תרצה שהנבחנים יפתיעו אותה באופן מספק - לשנות את הטקסט זה מבורך, כמו גם לעשות פירואט באמצע שורה דרמטית כדי להרחיק את הניפלרים שבוודאי אורבים בפינות החדר. לונה תאהב מועמד במיוחד אם יצליח לשלב חיית פלא לא סטנדרטית (אבל אמיתית לגמרי חבר'ה נשבעת!) בטקסט שלו שאלות/מענות/הערות/לא לסיים לי את הפופקורן: נקודות בית בבקשה -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2024, 06:41 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ליה, Hermione Potter~
בית לבעלי תפקידים: רייבנ3> בוחן האודישן שלי: הרמיוני גריינג'ר כיצד ייראו האודישנים תחתיו: הרמיוני תתעקש על כל פרט קטן ותשים לב לכל דבר, ובכל פעם שהיא תפספס משהו היא תחזור אחורה בזמן, מה שיוביל לבלאגן שלם. בנוסף, הסדר ברשימותיה יהיה לה מאוד חשוב מה שמסביר את כמות הניירת שבה היא השתמשה. היא לא תרצה לחרוג מהסיפור כלל ובגלל שהיא הייתה נוכחת ברוב המקרים היא תאלץ לפסול מתמודדים רבים לתפקיד משום שלא היו מדויקים. שאלות/מענות/הערות/לא לסיים לי את הפופקורן: נ"ב -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2024, 11:24 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל
שלב 2 ייפתח בקרוב :) --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |