![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 6 2024, 12:50 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*קרדיט למוריה על הביטוא יום הולדת פעילות שלום קוראים! לפני שבוע (פלוס יום) היה לי יום הולדת, אז חשבתי לעשות על זה פעילות בנושא. אין הרבה פעמים שדמויות בספרים חוגגות יום הולדת כמוני. ולא מגיע להם לחגוג עם החברים והמשפחה חגיגה גדולה ומהנה. היום בפעילות תארגנו מסיבת יום הולדת לדמות כלשהי מספר שאתם אוהבים. נשמע כיף? שמעתי שעושים פה מסיבה בלעדיי... ...אפ'חד לא עושה את זה יותר טוב ממני. קיצר, דבר ראשון תצטרכו לכתוב לאיזה דמות תחגגו את המסיבה. אחרי זה, תכתבו רשימת מוזמנים שיגיעו למסיבה, ואז תצטרכו לכתוב לפחות 4 שורות שמתארות איך התפאורה והקישוטים של המסיבה יראו, איזה אוכל יהיה בה, איזה פעילויות וכו'. על הפעילות תקבלו לא פחות מ190 חרמשים ססגוניים או 17 נקודות בית, מי שיכין את המסיבה הכי מושקעת יזכה בבונוס 15 נ"ב הפעילות תינעל בעוד שבוע. טופס
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 6 2024, 15:19 PM
|
||
שם+כינוי: ליה, Hermione Potter~
הדמות שאני מארגן לה מסיבה:קיף סנסן המתוקי רשימת המוזמנים: 1.סופי פוסטר, זאת שחמודה כשהיא עצבנית 2.פיץ ואקר, זה שחמוד אבל לא כשהוא עצבני 3.ביאנה ואקר 4.דקס דיזני המתאהב והמתאכזב 5.מארלה 6.לינוש 7.טאםםםם 8.תחת נוצץ! (אם זה נחשב) המסיבה עצמה: לפחות 4 שורות, המסיבה תיערך בחופי הנחמה, בבקתת קריסטל מושכרת סמוכה לביתו של קיף (אבל לא מספיק קרובה בשביל שמר סנסן יבוא להפריע). קירותיו החיצוניים של הבית יקושטו בשרשראות דגלים בגווני כחול מנצנץ ובכל פעם שמוזמן יגיע יתפזר קונפטי צבעוני סביב כל הבית. במיוחד בשביל המסיבה יעלימו את כל הקירות בבקתה כך שכל תוכה יהפך לחדר אחד ענק. בצידו השמאלי של החדר ניצב שולחן הכיבוד המפואר ביותר שתראו כל ימיכם. השולחן יהיה מפוצץ בקינוחים שונים ומשונים, בכל הצבעים ובכל הגדלים, אך הנפוץ ביותר שתמצאו שם הוא קינמוקרם. ליד הקיר הימני, ממש מול שולחן הכיבוד, נמצא כס המלכות- הכיסא שעליו ירימו את חתן יום ההולדת. כס המלכות הוא כורסא מרופדת בבד נעים בצבע טורקיז (מנצנץ!) במקור, אשר בכל פעם שמרימים אותה באוויר צבעה משתנה, וכשמחזירים אותה אל הרצפה צבעה המקורי חוזר. מימין לכניסה ניצב ארגז המתנות- ארגז גדול ומקושט אשר מטרתו היא להכיל את המתנות הרבות שקיף יקבל. משמאל לכניסה ניצב ארגז הברכות, אשר גודלו קטן פי שניים מן הארגז השני אך חשיבותו רבה יותר. במרכז החדר ניצבת רחבת ריקודים קטנה, ומעליה תלויה נברשת יהלומים ענקית. במהלך יום ההולדת יערכו פעילויות שונות, ובניהן- רכיבה משותפת עם סילבני, ריקודים, תחרות אכול כפי יכולתך גרסת הקינמוקרם, פתיחת מתנות וברכות מרגשת והרמת כס המלכות! בסוף המסיבה תופיע על שולחן הכיבוד עוגה בעלת שבע קומות- קומה לכל מוזמן. חרמשים או נ"ב+בית לבעלי תפקידים בלבד: נ"ב רייבנ הערות\הארות\מזלט באיחור קאלאדין: תתעלמו מהשגעונות שלי ברשימת המוזמנים :0 -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2024, 21:07 PM
|
||
שם+כינוי: רונית, Fandom Girl
הדמות שאני מארגן לה מסיבה: מינאקו האינו מ"סיילור מון" (כפי שביססנו מאנגה זה ספר) רשימת המוזמנים: אוסאגי / סיילור מון אמי / סיילור מרקורי ריי / סיילור מארס מאקוטו / סיילור יופיטר מאמורו צ'יביאוסא / סיילור מיני-מון [הארוקה, מיצ'ירו, סטסונה והוטארו עושות דברים אחרים איפשהו מחוץ למסך כהרגלן ולא יכלו לבוא] המסיבה עצמה: כמובן שזו מסיבת הפתעה, וכמובן שריי היא זו שמארגנת אותה - אוסאגי היא אמנם הנסיכה שלהן אבל אי אפשר לסמוך עליה עם משימות מהסוג הזה, ומינאקו היא המנהיגה של הסיילור אבל היא... ובכן... זו שאמורה להיות מופתעת. אבל ריי היא כוהנת, ויותר חשוב היא החברה הכי טובה של מינאקו, והיא יודעת מה לעשות! מאקוטו כמובן מתגייסת להכין עוגה ועוד שלל מטעמים, אמי מוצאת את הפינה המושלמת בפארק העירוני כדי לחגוג בה, אוסאגי וצ'יביאוסא מכינות ביחד קישוטים מנייר בזמן שמאמורו מנפח בלונים, והכל נתלה לפי ההכוונה המדויקת של אמי. ריי עצמה דואגת להביא את מינאקו - הן הולכות מבית הספר בדרך הארוכה ומפטפטות, וקצת לפני שהן צריכות לפנות לפארק ריי מכריזה: "יש לי מתנה בשבילך!" ומכסה למינאקו את העיניים עם מטפחת. מינאקו צוחקת, ומניחה לריי להוביל אותה. כשהן מגיעות למקום ריי לא מספיקה להוריד את המטפחת לגמרי לפני שהאחרות קופצות וצורחות "הפתעה!" ומינאקו רצה לחבק אותן. הבנות נהנות מאחר צהריים רגוע ושקט עם אוכל טוב וחֶברה טובה יותר. חרמשים או נ"ב+בית לבעלי תפקידים בלבד: נ"ב הערות\הארות\מזלט באיחור קאלאדין: מטוס זעיר ללא טייס באיחור לקאלאדין -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2024, 13:13 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יעל שרה
הדמות שאני מארגן לה מסיבה: מותר לאחת הדמויות שלי? היה פרק בו חגגתי לה יומולדת ואז החלטתי להוריד אותו. טוב, אני אתמקד בספרים אמיתיים. אלן קרלסון- מהספר "הזקן בן המאה שיצא מחלון ונעלם." מגיע לו מסיבה נורמלית במקום זאת שהוא ברח ממנה. רשימת המוזמנים: אין באמת. החבורה שמתאספת סביבו מארגנת לו את היומולדת אז הם לא בדיוק מוזמנים. מצד שני, אם הם לא היו מתים אז הם בהחלט היו מוזמנים: 1. סטאלין 2. קים איל-סונג 3. מאו דזה-דונג, יותר חשוב- אישתו 4. וינסטון צ'רצ'יל 5. החנרליסימו פרנסיסקו פרנקו באמונדה 6. הארי טרומן לא מוזמנת: 7. האחות סופיה המסיבה עצמה: יהיה מספיק לכתוב פה סוגי אלכהול שונים (על פי העדפותיהם של המשתתפים) כדי לתאר את כל היומולדת הנפלאה, אבל אני לא אעשה את זה. הם יקיימו את היומולדת באוטובוס הנפלא שלהם ובאיזור שסביבו יקשטו אותו בקצת בלונים, מישהו יכין עוגה שככל הנראה לא תשרוד, יהיו אבטיחים מתוקים במיוחד, עוף נפלא באופן לא מוסבר (או שכן?), גם אוכל לפילים ככל הנראה יהיה, כולם יהיו לבושים באותם בגדים שלבשו כבר ימים או שבועות, יהיה מאוד חגיגי. ויהיה המון אלכהול. בתקווה שאף אחד לא ימות בטעות או שתקרה בעיה דיפלומטית כלשהי (אם כי, אם כל המתים פתאום יגיעו, כנראה תהיה בעיה). חרמשים או נ"ב+בית לבעלי תפקידים בלבד: ריבנננננ"ב פעם ראשונה אני כותבת כשבאמת אני צריכה, מוזר. הערות\הארות\מזלט באיחור קאלאדין: מזלט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2024, 16:43 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: שילת, הארי פוטר לנצח
הדמות שאני מארגן לה מסיבה: נטע-לי מאמא קסומה רשימת המוזמנים: המארגנים: 1. רותי (או נעמה) 2. גדי 3. רודפצדק ומלכילית וילדיהם המוזמנים: 4. רון 5. גילי 6. דורה ושמואל 7. אדונימוס וביתו 8. כל הקוסמים שהשתתפו איתם בהרפתקה של 'אמא קסומה' המסיבה עצמה: לפחות 4 שורות, דורה הביאה את האוטובוס שלה וכולם עלו עליו, רותי (או נעמה) העבירה את כולם דרך עץ גדול לירוקעדן. הם הגיעו לבית של מלכילית ורודפצדק ששם היו תלויים קישוטים- חלק מרחפים באוויר ע ברכות ומזל טובים, חלק היו תלויים על העצים הקרובים, בכל מקום היה איזה שומר עץ שהביא לך או כוס יין או סוכריות לילדים. גילי ורון פיזרו מעליהם המון לבבות ומדבקות של 15. חרמשים או נ"ב+בית לבעלי תפקידים בלבד: נבבב הערות\הארות\מזלט באיחור קאלאדין: -------------------- גריפנדור שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הארי פוטר לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו לזה!!! ממש מגניב! תקראו עד הסוף ובבקשה תגידו אם להוסיף פרק 4! אני ממש רוצה לדעת! (לחץ) גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!! האריות שולטים ושולטות!!! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2024, 12:43 PM
|
||
ננעל תגמול ישלח בקרוב
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |