0 חרמשים |
|
פורסם ב: Sep 16 2024, 15:37 PM
|
||||
קוסם בינוני |
דמות משותפת - שלב ראשון היי שחקנים! היי רונית! אני לא יודעת מה איתכם, אבל אחד הדברים האהובים עליי במ"תים ושרשורים הוא בניית דמות - יש משהו כל כך מיוחד בליצור אדם, גם אם הוא בדיוני, וכל מי שאי פעם התרגש מיצירה עלילתית יודע כמה מיוחדת דמות שנוגעת בלב שלך. נכון, דמויות זה כיף, אבל מה את רוצה מאיתנו? היום אתם תמציאו ותאפיינו דמות מקורית חדשה משלכם! כמו טופס דמות, אבל... יש טוויסט. אתם לא תמציאו את הרקע (נגיע אליו אחר כך). השלב הזה הוא כל-כולו מכתב אהבה למה שמכונה לעתים קרובות "הסעיפים היבשים" של טופס יצירת דמות, אבל בעצם דורשים לא מעט מחשבה (יש לכם מושג כמה זמן לוקח לי לבחור שם לדמויות שלי?) וכמובן שאי אפשר בלי מראה ואופי! המראה של הדמות יכול ללמד אותנו המון עליה ועל הסביבה שבה היא חיה, והאופי עוזר לנו להכיר את הדמות כבנאדם ולהתחבר אליה רגשית (בין אם הרגשות האלה חיוביים או שליליים) סבבה, ו... מה עם תגמול? על יצירת דמות בשלב הזה תקבלו 180 חרמשים או 17 נקודות בית והשלב ייסגר בעוד 10 ימים. הטופס שלכם:
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 14:15 PM
|
||
קוסם בינוני |
שם + כינוי: ליה, Hermione Potter~
שם הדמות: אליס פרקר גיל: 13 גזע: מכשפה העולם שהדמות חיה בו: עולם שבו כל הספרים והסיפורים בעולם אמיתיים, אך אף אחד מהם לא יודע על קיומו של השני וכולם משאירים את קיומם בסוד מפני שאר העולם. מראה: אליס היא מסוג הילדות שיכולות לזכות בתואר מלכת היופי אבל לא מודעות לכך. שיערה אדום בוהק המסודר בבקבוקים קופצניים ועיניה אפורות וגדולות, מעוטרות בריסים ארוכים ואדמדמים בקצוותיהם. שפתיה הדקות יחסית אך ורודות תמיד מעוקלות כלפי מעלה במין חיוך טבעי, ופניה החלקות מנמשים מעוטרות בנקודת חן מתחת לעינה השמאלית ובעוד אחת הנמצאת על סנטרה. הבעתה של אליס תמיד משדרת סמכות ורכות גם יחד, ועיניה עמוקות וגורמות לאנשים רבים לשקוע בהן ולאהוב להביט בהן. אליס לא נוהגת ללבוש בגדים לפי האופנה, אך טעמה האישי משתנה כל הזמן. משקפיים עדינים ממוסגרים בשחור מעטרים את עיניה. אליס לא אוהבת במיוחד להתאפר, במיוחד לאור העובדה שעורה רגיש מאוד. אופי: אליס היא אדם שלא מרבה בדיבורים, אך כשמכירים אותה היטב ניתן לראות שהיא אחד האנשים המקסימים והחביבים שתכירו בחייכם. בבית הספר חבריה קוראים לה הכובשת- אפילו מילה אחת קטנה שיוצאת מפיה מסוגלת לכבוש לבבות. אמנם היא אדם מאוד נחמד, אך היא גם משכנעת מאוד ושקרנית מצויינת כשיש בכך צורך. כשלאליס יש מטרה מסויימת היא עושה הכל בשביל להשיג אותה, ומבחינתה גם המוות לא יעצור אותה מלהגשים את חלומותיה. אולי היא לא דברנית גדולה, אך כשיש בכך צורך היא מסוגלת לדבר בשנינות כזו שתפיל גם את האנשים בעלי הביטחון הרב ביותר מהרגלים. אליס ממושמעת מאוד ודובקת בכללים בצורה יוצאת דופן, אך בשביל חבריה הטובים היא מוכנה להפר כמה חוקים. אליס היא נערה אמיצה וספורטיבית מאוד, אך גם מאוד עדינה. היא אוהבת ליצור תכשיטים ולרקוד בלט, ואסתטיקה וסדר הם שני הדברים שהיא לא מסוגלת להסתדר בלעדיהם. ראייתה הגרועה מקשה עליה לפעמים ומהווה חור בשריונה החשוף לבריונות, אך היא מתמודדת עם כך בגבורה. הערות/הארות/למה הדמות שלי היא הכי מגניבה בעולם: כן כן, היא נקראת על שם האישה שנידונה למוות בגין כשפים אני רוצה נ"ב -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 00:02 AM
|
||
קוסם מתחיל |
CODE
שם + כינוי:רייצל שם הדמות:סוני גרייווד גיל:14 גזע: אם הדמות חיה בעולם פנטזיה, למשל, בת אדם העולם שהדמות חיה בו: אתם לא חייבים לבנות כאן עולם שלם, מספיק לתאר בקווים כלליים את העולם אם הוא מקורי. אם הדמות מגיעה מעולם קיים ומוכר, אתם יכולים להגיד "העולם של שר הטבעות"-העולם של דוקטור הו מראה: לפחות 5 שורות מלאות סוני היא נערה מתבגרת בת 14 עם שיער חום כהה קצר גלי מתולתל עד הכתפיים, היא רזה ,גובהה ממוצע מלא נמוכה ולא גבוהה -אלא באמצע, יש לה עור חום בהיר ומלא נמשים על הפנים שלה ,הידיים שלה והרגליים שלה. בעונת הקיץ בדרך כלל יופיע על ראשה כובע שמש כחול עם תמונה של טארדיס שנראית כאילו מרחפת ברקע , עיניה הן ירוקות בהירות ולרוב תלבש חולצה קצרה בצבעי כתום או צהוב ומכנס ג'ינס טורקיז או ירוק ותנעל נעלי סניקרס/מגפיים גבוהות עם כוכבים קטנים וירח שמצויירים עליהם. אופי: לפחות 7 שורות מלאות סוני היא נערה חולמנית לפעמים, סקרנית,אוהבת לשאול הרבה שאלות, לחקור מלא מקומות וחפצים ,קצת קלמזית יכולה ליפול מעל גזע עץ או תיק או לבנה או צעצוע , אוהבת לקרוא ספרים, לפתור סודוקו, תשחצים, לעשות טריוויה או חידונים,חברותית ומאוד אנרגטית, טיפוס של בוקר וצהריים בעיקר מאשר לילה וערב,נבהלת בקלות ובדרך כלל הסכנה מוצאת אותה מהר מידי במקומות צפויים או לא צפויים משום שהיא הרפתקנית ומלאת סקרנות .לא רואה סרטי אימה אבל מאוד חכמה, אינטליגנטית,יש פעמים שהיא מנומסת וליידי ויש פעמים שהיא יותר חוצפנית ובוי גירל יותר. לרוב תראו אותה חושבת מחוץ לקופסה עם רעיונות יצירתיים בשבילה ובשביל חבריה כדי להציל את היום או המצב או להישאר בחיים הערות/הארות/למה הדמות שלי היא הכי מגניבה בעולם: זה גם המקום להגיד אם אתם רוצים חרמשים או נקודות בית-חרמשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 19:52 PM
|
||
שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ |
ננעל ותוגמל, כל הכבוד!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |