0 חרמשים |
|
פורסם ב: Sep 17 2024, 14:39 PM
|
||||
To be a Rock and not to Roll |
You Were Only Seventeen פעילות שלום מוזיקאים יקרים, למי שיודע ולמי שלא, אתמול היה לי יום הולדת! מזל טוב! בת כמה את היום? אתמול חגגתי יום הולדת 17, גיל שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן מכמה סיבות, ואחת עיקרית שבהן היא השירים הרבים שזמרים אוהבים לכתוב לנערות בנות 17. אחד השירים האהובים עליי שמדבר על נערה בת 17 הוא Cigarette Daydreams מאת Cage the Elephant, הוא מתאר איש שמכיר את האחת שהוא אוהב כבר הרבה מאוד זמן, והוא עוד זוכר אותה מאז הפעם הראשונה שהם נפגשו, עוד כשהיא הייתה בת 17. השיר הזה, ועוד רבים כמוהו, הציבו לי את גיל 17 כאחד הגילאים החשובים והזכורים בחיי. לא רק גיל 17 הוא גיל שזמרים אוהבים לציין. ברור שלא, יש את השיר הזה ששרה הלהקה -- רגערגע! תשמרו את קו המחשבה הזה לעוד שנייה. בפעילות של היום אני רוצה שתחשבו על שיר ספציפי שנכתב על גיל מסויים ובעקבותו אתם מחכים להגיעכם לאותו גיל או שבזכותו הגיל הזה זכור לכם לטובה. יש לכם עוד שבוע להשתתף בפעילות לפני שהיא נסגרת. על הפעילות תקבלו 180 חרמשים או 10 נקודות בית.
-------------------- So you think you can love me and leave me to die Bohemian Rhapsody~Queen אלכס!! אני אוהב אותך ואת מקסימה ועצוב לי שאת לא תתחברי הרבה אבל לימודים זה יותר חשוב איי גאס בקיצור תמשיכי להיות מקיסמה תעני לי בדיס ובהצלחה בבגרויות!!! אני אוהב אותך 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2024, 18:37 PM
|
||
קוסם בינוני |
שם וכינוי: רונית, Fandom Girl
שם השיר שבחרתי: Seventeen מהמחזמר Heathers הגיל אותו הוא מציין: 17 למה אני מתרגש להגיע לגיל הזה או שמח על הזיכרון שהשיר הזה השאיר: אני אוהבת את האופן שבו השיר מתאר, מפרספקטיבה של נערה, את גיל 17 כגיל תמים. לאורך כל השיר הדמויות אומרות ש"להיות בגיל 17" פירושו ליהנות מהחיים, לחגוג, לבלות עם חברים, לעשות שטויות, לשחק משחקים... אני מעריכה אותו בדיעבד, בתור מי שמזמן עברה את גיל 17, כי הרבה פעמים כשאת נערה קל לחשוב "אוי איזה כיף זה להיות מבוגר אפשר לעשות המון דברים" וזה שיר שקודם כל מניח על השולחן את העובדה ש-17 זה עוד לא אדם בוגר (בהתפתחות האנושית והתפקיד המצופה בחברה אני מתכוונת, כמובן שהאופי יכול להיות בוגר גם בגיל 17) ואז אומר באופן חד משמעי תיהנו מזה וכל החיים לפניכם נקודות בית או חרמשים: נקודות בית הארות/הערות/שאלות/מסיבות: יום הולדת שמח! -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2024, 19:07 PM
|
||
קוסם מתקדם |
CODE
שם וכינוי: הדס, emma.p שם השיר שבחרתי: 18, של one direction הגיל אותו הוא מציין: 18 למה אני מתרגש להגיע לגיל הזה או שמח על הזיכרון שהשיר הזה השאיר: אניממחכה להגיע ל18, כי זה גיל 18, ומהגיל כמעט כל הדברים נהיים חוקיים, וטכנית זה הגיל שנתיים בו עצמאיים. השיר מדבר על נקודת זמן שקורית אחרי גיל 18, ועל כל הרגשות שהיו להם אז, ועל איך שהם בעצם נשארו. למשל שהם שרים- "i love you since we were eighteen" ובעצם, על איך שהרגשות שלהם מגיל 18. ובכללי זה שיר מצוין (אז תשמעו!;) נקודות בית או חרמשים: נבבב הארות/הערות/שאלות/מסיבות: מזלט!!! -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2024, 21:42 PM
|
||
something's in the air right now |
שם וכינוי: אן The Vandalist
שם השיר שבחרתי: boys will be bugs של קייבטאון הגיל אותו הוא מציין: 14 למה אני מתרגש להגיע לגיל הזה או שמח על הזיכרון שהשיר הזה השאיר: כי לדעתי הוא מתאר ממש טוב את החוויה של אנשים בסביבות הגיל הזה (כאילו אהמ אולי לא אני עוד לא הגעתי אליו אבל כן), וגם זה נחמד שכל השיר וספציפית השורה "I just turned 14, and I think this year I'm gonna be mean" וגם בגרסאות האחרות שלה ("...and i think i know everything") מדבר על מישהו שמדבר על מה שהוא מרגיש לגבי עצמו ואיך שהוא חושב שהוא יודע הכל ושאנשים בגיל הזה עדיין מתנסים בחיים. השורה של i just turned 14 and- קצת מרגיעה אותי כי אני יודעת שכשאני אגיע לגיל הזה זה בסדר אם אני ארגיש כמו שמתואר בשיר ואם יהיו לי דברים שיטרידו אותי בחיים כי אני יודעת שיהיו, וגם בגלל שהשיר מדבר ספציפית על חוויה של בנים בגיל הזה ועל זה שהוא כאילו אלים ואדיש אבל בעצם אכפת לו, ושאנשים בגיל הזה או סביבות הגיל הזה שנראים שלא אכפת להם מכלום בעצם מסתירים אישיות יותר רגישה. נקודות בית או חרמשים: נקודות בית לרייבנקלווו הארות/הערות/שאלות/מסיבות: מסיבות -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" טכנית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2024, 15:49 PM
|
||
קוסם מתחיל |
CODE שם וכינוי:,רייצל שם השיר שבחרתי:Mamma Mia - Dancing Queen הגיל אותו הוא מציין:17 למה אני מתרגש להגיע לגיל הזה או שמח על הזיכרון שהשיר הזה השאיר: לפחות שורה וחצי כי זה גיל מעניין,שהיה מאוד מרגש,שמח ,משמח ,מרעננן חדשני ויפה גיל של נעורים צחוקים אושר עושר הנאה זיכרונות ילדות שנגרמים ואז מתחילה תקופת הנעורים או הבגרות. נקודות בית או חרמשים: חרמשים הארות/הערות/שאלות/מסיבות: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2024, 19:43 PM
|
||
בילי קרמייקל היה שם |
שם וכינוי: איתיחר בצל
שם השיר שבחרתי: Giorgio by Moroder של Daft Punk הגיל אותו הוא מציין: 16 למה אני מתרגש להגיע לגיל הזה או שמח על הזיכרון שהשיר הזה השאיר: בשיר המדובר ג'ורג'יו מדבר על החלום שלו לפרוץ לתעשיית המוזיקה וליצור שירים עם משמעות, ואיך הוא הרגיש שהחלום היה גדול מדי והוא לא ידע אם הוא יצליח. זה גורם לי להיזכר בתקופה הזאת שהרגשתי שהחיים גדולים מדי בשבילי, ורציתי סוג של לעשות הכול אבל גם לא ממש ידעתי מאיפה להתחיל. זה היה מפחיד אבל במבט לאחור זה כן עושה לי נוסטלגיה. עכשיו אני נשמע זקן סורי נקודות בית או חרמשים: נקודות בית תמיד. הפלפאף ✨ הארות/הערות/שאלות/מסיבות: you were only seventeeeeeen soooo sweet with the mean streaaaak nearly brought me to my kneeeees -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 16:09 PM
|
||
אני אוהב את סו |
ננעל :>
-------------------- אַחֵינוּ כָּל בֵּית יִשְׂרָאֵל הַנְּתוּנִים בַּצָּרָה וּבַשִּׁבְיָה הָעוֹמְדִים בֵּין בַּיָּם וּבֵין בַּיַּבָּשָׁה הַמָּקוֹם יְרַחֵם עֲלֵיהֶם וְיוֹצִיאֵם מִצָּרָה לִרְוָחָה וּמֵאֲפֵלָה לְאוֹרָה וּמִשִּׁעְבּוּד לִגְאֻלָּה הָשָׁתָא בַּעֲגָלָא וּבִזְמַן קָרִיב וְנֹאמַר אָמֵן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |