0 חרמשים |
|
פורסם ב: Sep 17 2024, 17:23 PM
|
||||
Foxes are just cat software running on dog hardware |
📝 אשכול עזרה בשיעורי בית 📝 שנה חדשה – אשכול חדש! לאחר ההצלחה המסחררת בשנת הלימודים שעברה, אשכול העזרה בשיעורי הבית חוזר! יש!! איזה כיף!! איך זה עובד? אז ככה, האשכול הזה מיועד גם למי שצריכה עזרה בשיעורים וגם למי שרוצה לעזור. רוצה עזרה בשיעורים? כל מה שצריך לעשות הוא פשוט לבקש! אפשר סתם לכתוב את השאלה שהתקשית בה, אבל אני מציע להיעזר בטופס הבא שדי מסכם את כל מה שצריך לדעת על הבעיה:
אני מזכיר שהטופס באשכול הזה הוא המלצה בלבד ואין חובה להשתמש בו. אין בעיה לכתוב פשוט את התרגיל הבעייתי. אבל אני מאמין שהטופס יכול להכווין משתמשים שמעוניינים לעזור. מה שמזכיר לי, רוצה לעזור למשתמשים נזקקים? פה כבר לא צריך טופס, אפשר פשוט לצטט את התגובה של מי שרצית לעזור לו, ופשוט לעזור! איך זה מתנהל? זה פעילות? זה משחק פורום? יש תורות? זה משהו באמצע. בסופו של דבר, מעבר לכיף או תגמולים, האשכול הזה נועד בעיקר לעזור לנו ולגבש אותנו. אין תורות, פשוט תגיב אם תצטרך עזרה, תצטטי אם את יכולה לעזור. זה הכל. כמובן, מי שתבקש עזרה תזכה בתגמול נפלא שהוא עזרה בשיעורי הבית. לגבי מי שיעזור, אני מאמין שהוא מעוניין פשוט לעשות טוב לחבריו לפורטל, וזה התגמול הכי גדול שיש. אבל, אם בכל זאת תרצו לקבל תגמול על עזרה למשתמש אחר, תוכלו לשלוח למנהל/ת פורום דיבורים (אם יש כזה. אם אין אז לאחד מחברי הנהלת הפורומים) הודעה פרטית עם קישור להודעה בה עזרתם למשתמשת או למשתמש בשיעורי הבית. בתמורה תקבלו 100 חרמשים על כל הודעה שבה עזרתם למשתמש כלשהו או עניתם לשאלת המשך של משתמשת על אותו תרגיל. ניתן לקבל גם 50 חרמשים בונוס אם יש בתשובה גם איזו תמונה או שרטוט להמחשה, במידת הצורך. שימו לב, אנחנו לא ניכנס לאשכול הזה באופן סדיר (למעט אכיפת ספאם או שימוש אישי שלנו באשכול הזה), כך שמי מכם שמעוניינים בתגמול, בבקשה להודיע לנו. בואו נשמור על האשכול הזה נקי וללא ספאם האשכול יישאר פתוח, בתקווה, לכל שנת הלימודים הקרובה, בהתאם לשיתוף הפעולה שלכם. מאחל לכולנו שנת לימודים פורייה ומועילה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2024, 21:19 PM
|
||
מוגל |
כמה זה
3-1 1+1 1-1 2+2 4+2 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2024, 21:49 PM
|
||||
קוסם מצטיין |
היי גיא, מה המצב? התשובות לתרגילים הן: 3-1=2 1+1=2 1-1=0 2+2=4 4+2=6 ממליץ לך לחשב עם האצבעות, מאוד עוזר. אלה תרגילים מאתגרים אבל אני מאמין שתצליח לפתור אותם בעצמך בסוף יום טוב -------------------- Lurleen Lumpkin: Oh, Homer, you're as smart as you are handsome. Homer: Hey! Oh, you meant that as a compliment. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2024, 19:01 PM
|
||
לילה3> |
שם + כינוי: אוניסף כיתה: י מקצוע:מתמטיקה 4 יחל המשימה ואיפה נתקעתי בה: טוב אז יש את התרגיל הזה: לא ממש הבנתי את הסימן שליד הY או איך לדעת מזה משהו על מערכת הצירים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2024, 19:06 PM
|
||
את מתכוונת לכיתוב l1 משמאל? זה כאילו השם שהם נתנו לקו, לא? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2024, 19:07 PM
|
||||
לילה3> |
מה הקו הזה מסמל? לא ממש הבנתי את זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2024, 19:08 PM
|
||||
זה האות L קטנה או שלא הבנתי אותך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2024, 19:11 PM
|
||||
לילה3> |
ומה היא מסמלת? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2024, 19:14 PM
|
||||
שזה השם שהם נתנו לקו הזה. כנראה יהיו עוד קווים בהמשך, אז כדי שיהיה נוח להבדיל ביניהם נתנו להם שמות במקום לכתוב מחדש בכל פעם את כל הנוסחה של הקו (בטח יהיו l2 או l3 וכאלה). -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2024, 21:32 PM
|
||
קוסם מצטיין |
טוב אני לא אדרוש על התגובה הזאת תגמול כי בגדול מאיר כבר הסביר אני רק אחדד טיפה ה-l מסמל את הקו שהמשווה מייצגת, והנקודותיים הן רק נקודותיים, לא "חלקי". אחרי זה, כל פעם שיכתבו l1 בתרגילים הבאים, תדעי שהם מתכוונים למשוואה הזאת. את יכולת באותה מידה לכתוב שם "משה", זה רק שם שהם נתנו למשוואה. -------------------- Lurleen Lumpkin: Oh, Homer, you're as smart as you are handsome. Homer: Hey! Oh, you meant that as a compliment. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |