![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 14:00 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 14:05 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ככ מתרגש אופ >< אני מקווה שהבלומפסט של לן יהיה באניברסרי הבא אפילו שזה קק עוד שנה (או שנתיים לגלובלי) -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 14:06 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
מישהו מכיר פה את האפליקציה Notion?
הכנתי אחד ממש יפה לאוניברסיטה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 15:10 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ואמא שלי יש יומולדת ביחד אז היא תמיד זאת שבוחרת לאיזו מסעדה ללכת וכל פעם שאני מציין את זה כולם כזה: אה לא שנה שעברה הלכנו למסעדה שאתה רצית!
כן זה קרה בגלל שאתם לא רציתם להזמין מקום והזכרתם רק באותו צהריים וניסיתם איזה עשר מסעדות שונות ובסוף התפשרתם על המסעדה שביקשתי שבוע שלם וכולכם צחקתם עליי שבחרתי את זה ואז בסוף גם נהנתם שם יותר ממני אבל כן בטח אני בחרתי את המסעדה שנה שעברה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 15:24 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
יאי :> -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 15:31 PM
|
||
ברצינות אני ככ שונא איך כולם מגיבים לעובדה שהם נפרדו
״וואו הוא עשה כזאת טעות ענקית וואו הוא חייב לחזור אליו וואו חשבתי שהוא אוהב אותו למה הוא נפרד ממנו!!!״ כאילו שהכל באשמתו ולא היה איזה מקרה קטנטן כזה שהחבר שלו הלך לפגוש את האקסית שלו מאחורי הגב שלו בשביל לתכנן תוכנית איך פאקינג להרוג אותו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 15:47 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם אני וחברה שלי תמיד היינו נשארות כדי להרים כיסאות ולנקות קצת את הכיתה כי היא תמיד הייתה מלוכלכת af -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 15:49 PM
|
||
אני כבר לא מבין יותר בת כמה הלן ובן כמה מארק ומי מהם הבכור אני ככ מבולבל.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 15:54 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו יודע להסביר לי מה זה ״סקיבידי״ ו ״ריז״
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 16:01 PM
|
||
אחותי בדיוק סיימה להטיף לאבא שלי ש קרטיבים זה לא בריא ויצאה מהבית ואחרי שהדלת נסגרה הוא פשוט הסתכל עליי והיה כזה: החבאתי את החמאה כשהיא באה כי היא לא מסכימה לי.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 16:31 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מה זה משנה כמה עולות עגבניות מי אוכל פה עגבניות? אנחנו הרי עם שאוכל חרא וחרא, ברוך השם, בזיל הזול"
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 16:36 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ממש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 16:54 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי עושה את זה גם עם חברה שלי אבל עם הידיים וכי לא רצינו ללכת לצהרון😭😭😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 16:55 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריז זה כריזמה סקיבידי זה קצת יותר מסובך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 17:00 PM
|
||
האמת שסקיבידי זאת מילה מעניינת כי אין לה משמעות אחת ספציפית
זאת מילה כזאת שהמשמעות שלה משתנה לפי הקונטקסט ולפעמים היא לא אומרת כלום --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |