![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 71 72 [73] 74 75 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 17:10 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״רגע… לא ראיתי את הסתימות האלה מאז… ווילי??״
״אבא…״ ״ולא ניקית מאז עם חוט דנטלי…״ ״אף פעם, אבא.״ אני מת --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 17:47 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי עיר ממש נהדרת הונסטלי גרתי שם שנה וממש אהבתי את העיר באמת -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 17:55 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
סוף סוף אורח שהוא לא המוסד
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 17:59 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אתה ככ בטוח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 18:01 PM
|
||||
כי יש לו שיער ירוק -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 18:02 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמי שהעביר שנה בללמד ילדים ביסודי וחטיבה אני מרגיש qualified לענות על זה ריז זה קיצור של כריזמה ומשומש בעיקר בשביל לדבר על עד כמה אתה טוב בלהתחיל עם אנשים, אבל יכול לשמש גם לדברים אחרים (שזה כבר יותר סלנג, שזה מצחיק, כי זה שימוש "סלנגי" של מילת סלנג [ריז] שבעצמה לקוחה ממילה אחרת [כריזמה] שגם בה לפעמים משתמשים כמילה "סלנגית") לסקיבידי אין משמעות אחת וצריך להבין את המשמעות המשומשת שלה מתוך הקונטקסט במשפט. לרוב "סקיבידי ריז" אומר שיש לך מעט ריז (כלומר, אתה ממש לא טוב בלהתחיל עם בנות). לפעמים גם הפוך. אבל אם רוצים להגיד שיש לך הרבה ריז, ממה שאני שמעתי משתמשים בעיקר ב"סיגמה ריז" (שזה מצחיק כי סיגמה בעצמו גם יכול להיות או רע או טוב. יכול להיות שהמוסכמה החברתית באזורים שאני לימדתי הייתה שככה משתמשים בזה בהקשר של ריז) בכללי אבל סקיבידי משמשת כמילה שמעצימה את הכח של מה שנאמר, בין אם לרעה או לטובה. אם אני אומר שיש לך סקיבידי ריז, זה לא אומר לי בהכרח אם הוא טוב או רע, אבל זה כן אומר לי שאיזה אחד מהם שהוא - הוא מאוד כזה @אינפי תראה בינשוף -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 18:04 PM
|
||||
כןכן רק צריך לסיים משהו ולהוריד את פיירפוקס -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 18:05 PM
|
||||
סבבה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 18:08 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואלה אז בדיאן: זריזות, תבונה, חוכמה, כושר, חוסן, הגנה, ו... ריז? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 18:10 PM
|
||
אני צריך לחזור לכושר
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 18:13 PM
|
||||
אני צריך כשירות בכללי -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 18:17 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 18:21 PM
|
||
סיימתי אימון אני מרוסק אני שבור אני לא הולך להתאושש מזה בחיים
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 18:22 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש איי שם במעמקי בגוגל מדריך כזה שמסביר מה אומרת כל שטות שאנשים היום ממציאים -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2024, 18:24 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מור פה?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |