![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:11 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןןןןןן זה למזק עוד לא שמעתי כלום האמת שמעתי חצי מshut up I’m talking אבל ראיתי את זה ביוטיוב ונגמר לי הקשב באמצע ואני באמצע למזק עכשיו ואפילו לא הסתכלתי על מה יש בזה והתשובה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:13 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התשובה שמעתי כבר למזק שמעתי חצי מגזין הבוקר בערב שמעתי כבר ואני עכשיו בפודקאסט רצח בכנות התגעגעתי למאיה ושי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:14 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהההההה אפילו לא שמתי לב שיצא פודקאסט רצח מגזין הבוקר בערב לא שמעתי עדיין רגע זה מלחיץ אותי קצת יש לי הרבה להשלים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:15 PM
|
||||
יצאו שני פרקים תסתכל שניה על התמונה של הפרק השני זה מזכיר לי מישהי ואני לא יודעת מי אולי גיתית פישר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:16 PM
|
||||
אומייגאד אני שמח להצבגצדלדל אני רואה למה אתה מתכוון😭😭😭😭 --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:17 PM
|
||||
כןכן אני גם אני רק בהתחלה אבל זה מרגיש לי טוב וגם הסמול טוק שלהם פשוט מושלם וואו מזל חשבתי שאני מוזר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:18 PM
|
||
״החברים שעשינו בדרך״ לא פוגע כמו שזה פוגע באנגלית אה
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:41 PM
|
||
ראיתי עכשיו מישהי שפעם אחרונה שדיברנו הייתי לפני שנתיים והפעם הזאת הייתה גם הפעם הראשונה שדיברנו
ואני זוכר אותה כי היה לי קראש אפלטוני ממש גדול עליה ליטרלי שנים אבל חשבתי שהיא שכחה ממני והיא אמרה לי שלום כאילו אנחנו חברים הכי טובים אני שמח --------------------
|
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:43 PM
|
||||
אומייגאד איזה כיף!! אני יודע מי זאת? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:44 PM
|
||
God is a dj apparently
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:46 PM
|
||||
וואי אין סיכוי אם אתה זוכר שלפני שנתיים הייתי בשיעור ציור אחד וגם היא הייתה שם ובסוף היא ביקשה את המספר שלי כדי שאני אלמד אותה לצייר (היא מציירת הרבה יותר יפה ממני) אז זאת היא --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:47 PM
|
||||
אני זוכר שהיה משהו בשיעור ציור מגניב ממש אתה מצייר מהמם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:54 PM
|
||
הרגע קלטתי שאין לי את המספר של אח שלי
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:57 PM
|
||||
תודה היא יותר tho --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2024, 16:58 PM
|
||
אני מחוץ לספריה כי אח שלי לא החזיר ספרים והם באיחור אז אני לא יכול להשאיל כלום והתקשרתי אליו והוא לא עונה ואני שונא אותו על זה
אתה לא יכול להיות גם לא אחראי וגם לא זמין pick a struggle --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |