![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 97 98 [99] 100 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 12:02 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
עדיין לא הבנתי למה קוראים לזה למידה מרחוק
זה לא למידה זה רק מרחוק -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 12:10 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עשירה עכשיו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 12:15 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 12:15 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
אמא שלי צעקה עליי בגלל שציירתי קוביה במחברת מתמטיקה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 12:17 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בזום עכשיו עם מישהי שמסבירה איך מכינים עוגת דבש --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 12:17 PM
|
||||
לגיטימי --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 12:20 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודע מה רוצה להכין עוגה זה הרבה יותר חשוב מלדבר עם אסתי ואיציק מהמירוץ -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 12:22 PM
|
||||
אבל הנה העניין אם הייתי רוצה להכין עוגת דבש הייתי הולך ומכין עוגת דבש אני לא תריך מישהי בזום להסביר לי את זה היא קודם הייתה כזה אולי המצלמה שלכם סגורה כי המטבח קצת מבולגן לא נורא לאאא זה לא כי המטבח מבולגן זה כי אף אחד לא רוצה להכין עוגת דבש מי רוצה עוגת דבש בכלל --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 12:28 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר??? יש לנו עבודת מחקר שמדברת על המחקר של פרויד ואנחנו צריכות לאתר דפוסים אישיים ובינאישיים זה נשמע מסובך אבל זה ממש כיף קיצר רוצה לספר? כמה שיותר יותר טוב -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 12:28 PM
|
||||
אתן רוצות שאני אשלח לכן את ההקלטות פשוט? --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 12:31 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה נשמע את זה אח''כ ואחרי זה נשאל אותך שאלות ממש מוזרות בשביל לנסות לזהות דפוסים ומסרים אגב, פרח חזר???? למה לא סיפרו לנו -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אין בעיה --------------------
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 12:32 PM
|
||||
לילה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 12:32 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשלח תמונה!! וואה באמת למה -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |