![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 12:11 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווטפאק😭😭😭😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 12:12 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המצלמה שלי כל הזמן מתרחקת ומתקרבת ממני משום מה אז אני בקרב בלתי נגמר להיות באמצע הפריים
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 12:14 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כיף לי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 12:14 PM
|
||||
מה את עושה --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 12:16 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה graviton ולמה זה כזה מוזר ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 12:17 PM
|
||||
וואי האמת שזה מציק ממש המצלמה ממש טובה דווקא חשבתי שהיא תהיה גרוע אבל מה היא חושבת שהיא עושה אני רואה שיש לה כוונות טובות אבל מי ביקש ממנה אני פשוט יושב ופתאום בום המצלמה עושה זום אאוט ופונה למטה ליטרלי למה מה היה הטריגר --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 12:17 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מנסה לגרום לדברים לעבוד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 12:18 PM
|
||||
מנסה בהצלחה לך --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 12:20 PM
|
||||
מנסה לא יודעת אם אצליח אוף -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 12:24 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שקצת קיוויתי שהיא תפתח שיחה
כאילו שתכתוב כזה "מה איתך חוץ מזה" או משהו כי כאילו ניתקנו קשר כדי שלי לא יהיה קשה וקצת חשבתי שאם אני אכתוב לה אז היא תחשוב אה אז הוא בסדר לדבר איתי, אז נראה מה שלומו בדרך ונפתח שיחה אבל היא לא עשתה את זה אולי זה לטובה אבל רציתי לראות שאכפת לה וזה מציק לי שלא אכפת לה Now you're just somebody that i used to know איזה משפט כואב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 12:29 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בנים לבנים עם עיניים כחולות שכחת לציין -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 12:50 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאק. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 13:10 PM
|
||
פלג כל פעם שאתה כותב על האקסית שלך אתה מזכיר לי את טומי ואני ממש רוצה לשלוח לו הודעה
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 13:23 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכןןן נכון זה מוזר? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 13:30 PM
|
||||
רצח -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |