![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 19 2024, 22:56 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עייפה מאוד מאוד
מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2024, 23:20 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2024, 23:23 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני עייף, גמור
מה מספרת מה פלג מה שלומך -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2024, 23:25 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מורררר
מה איתך אני סבבה מנסה לתכנת איזה שטות שתפתור לי בעיית אופטימיזציה באיזה משחק כרגע בO(n^4) and counting -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2024, 23:27 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המון בהצלחה
הייתי צריך לעדכן היום את האפליקציה ושכחתי וכל הילדיןם זועמים חח בעיקרון עייף זהה שאיתי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2024, 23:29 PM
|
||
וואי אני זוכר שהייתה איזה פעם שהתווכחתי עם ידידה שלי כמה ימים נשארו לסוף שנה ובאותו רגע שנינו שלפנו טלפונים ושנינו אמרנו לשני "אני אגיד יותר מהר!" "לא אני אגיד יותר מהר!" ופשוט שנינו הסתכלנו באפליקציה שלך
עכשיו אני הכרתי את האפליקציה בגללך אובייסלי היא לא והיא לא האמינה לי שאני מכיר את המפתח חחחחח -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2024, 23:32 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אאוץ מה אתה עושה ב4 רד ל2 אני בטוח שזה ממש פשוט -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 19 2024, 23:33 PM
|
||||
עכשיו עליתי ל-5 ![]() ![]() רוצה אני אסביר לך מה אני מנסה לעשות ותנסה גם? אגב גם הפתרון שיש לי במוח כרגע שלדעתי יגיע לO(n^6) בערך לא יהיה פתרון אופטימלי ורק מתקרב לאופטימלי עדכון: סיימתי את הרעיון שהיה לי בראש עם O(n^4) והוא לא מושלם אבל הוא פתר את הבעיה שאני צריך (כן שיניתי כמה דברים באופן ידני בתוצאה ![]() טוב החלטתי לכתוב פה מה ניסיתי לעשות שיהיה למי שרוצה לנסות לפתור אם מישהו רואה את זה עוד פרק זמן כזה או אחר ומנסה לפתור תשלח ינשוף!!! יהיה ממש מגניב לנסות לחשוב על זה ביחד לול אז ככה אני משחק משחק בשם Totemlands (הורדתי פריצה למרות שכרגע הוא עולה רק עשרה שקלים שזה די סבבה לדעתי, משחק חמוד ממש) יש שם קטע שצריך לעשות, איך לא, טוטמים (איך אומרים בעברית totem? ואיך אומרים את זה ברבים?) עכשיו, טוטם מורכב מפיסות טוטם. יש הרבה פיסות טוטם שונות (ליתר דיוק, יש 16 סך הכל, אבל לאורך המשחק מתחילים עם סוג אחד ועולים לאט לאט ככה שהפתרון צריך להיות בעבור כל מספר של סוגי פיסות). כדי ליצור טוטם, אני מניח פיסת טוטם אחת על השנייה, עד שאני מגיע למקסימום האפשרי (הפתרון צריך להיות בעבור כל מקסימום נתון). כשאני בונה טוטם, אני מקבל ממנו משהו שנקרא Relic (אני אקרא לו רליק כי התרגום 'שריד' של מורפיקס לא כיף לי). לכל פיסת טוטם יש סוג רליק משלה, והטוטם נותן X רליקים כאשר X הוא מספר פיסות הטוטם ממנו הוא מורכב. סוג הרליק שמתקבל הוא נקבע על ידי סוג פיסת הטוטם העליונה ביותר בטוטם. כלומר, אם יש לי טוטם שנראה ככה: A B C D אני אז אקבל 4 רליקים מסוג A. המטרה הסופית שלנו היא למכור את הרליקים שאנחנו מקבלים בעבור הערך הגבוה ביותר. עם זאת, לכל סוג רליק יש ערך שונה, ניכנס לזה אחר כך. לכל סוג של פיסת טוטם יש כמה סוגים אחרים של פיסות טוטם שהיא מעדיפה להיות לידה. שתי פיסות טוטם שמעדיפות אחת את השנייה ומונחות אחת על גבי השנייה ייצרו חגורה ביניהן. כך למשל, אם A מעדיפה להיות ליד B או C, הטוטם שהראיתי קודם ייראה ככה (סימנתי חגורה באמצעות --): A -- B C D לעומת זאת ניתן לסדר אותו מחדש ולקבל תוצאה זהה גם כך: A -- C B D אם ננסה לסדר אותו בצורה הבאה, לא תהיה חגורה: A D B C כיוון שפיסה מסוג A לא מעדיפה את פיסה מסוג D. לכל פיסה יש את ההעדפות שלה, כמובן, כך גם ל-B, C, D, אבל אני נראה לי שהבנתם את הרעיון. יש לציין, כמובן, שאם A מעדיפה את B,C אז B,C מעדיפות את A. אנחנו רוצים למקסם את כמות החגורות שיש לנו בטוטם כיוון שבעבור כל חגורה יש סיכוי כלשהו שנקבל רליק נוסף מהטוטם. זה הבייסיק. עכשיו נעלה קצת את הרמה. יש משהו שנקרא veriaty rating (כן אני יודע שלא ככה כותבים וראיטי אבל אחרת זה יהיה משטרה) - שמדרג עד כמה הטוטמים שלנו שונים אחד מהשני. ככל שהוא גבוה יותר, הטוטמים שלנו שונים יותר אחד מהשני, וכך הערך של כל רליק גבוה יותר. כלומר שגם אם מצאנו סידור של טוטם שיוצר את כמות החגורות הגבוה ביותר והוא נותן לי את הרליק בעל הערך הגבוה ביותר, אנחנו לא נרצה לחזור עליו שוב כדי להעלות את רמת השוני של הטוטמים ובכך להעלות את ערך הרליקים. הפתרון צריך לקחת בחשבון גם את זה, ולדאוג שהטוטמים יהיו שונים עד כמה שאפשר אחד מהשני. יש לציין שזה לא ברור איך הveriaty rating מחושב ולכן כדאי להניח שהוא משפיע מאוד על ערך הרליקים ופשוט לעשות אותם שונים עד כמה שאפשר. אני ממליץ להשתמש בכל סוג רליק אותו מספר פעמים. עכשיו, הטוטמים נותנים לנו את הרליקים שלהם כל בוקר. בנוסף לזה, בכל בוקר, הערך של כל רליק יכול להשתנות בקצת למעלה או למטה. לכן, הפתרון צריך לקחת גם את זה בחשבון - יכול להיות שהרליק הכי שווה היום לא יהיה הכי שווה מחר. אני יכול ליצור פיסות טוטם מכל סוג שהוא (זה לוקח עבודה כמובן, אבל נניח שזה שולי). יש כמות מקסימלית של טוטמים שניתן ליצור. אסור לאותו סוג של פיסת טוטם לחזור על עצמו יותר מפעם אחת באותו טוטם. טוטם ABCAD לא אפשרי. הפתרון צריך לקחת בחשבון איזה פיסות טוטם יש לי כרגע ולנסות ליצור באמצעותן את הסידור שנותן לי את הערך הגבוה ביותר של רליקים שניתן להשיג, בהתחשב בפרמטרים: - כמות הפיסות המקסימליות בכל טוטם - כמות הטוטמים המקסימלית - כמות פיסות טוטם שיש לי מכל סוג - ההעדפה של כל פיסת טוטם - הסיכוי לייצר רליק נוסף בעבור כל חגורה (אם הוא נמוך מדי, יכול להיות שאעדיף לא ליצור חגורה בשביל לשים פיסת טוטם שווה יותר בראש הטוטם) - הערך של כל רליק זאת הבעיה הבסיסית עכשיו בואו נסבך אותה קצת יותר כי זאת לא הבעיה שניסיתי לפתור עכשיו לול יש במשחק גם דבר שנקרא perfect relic. טוטם מושלם מייצר אחת כזאת והיא שווה כמובן הרבה יותר מכל האחרות. טוטם הוא טוטם מושלם אם הוא בגובה המקסימלי האפשרי ויש בו חגורה בין כל פיסות הטוטם. פה לא אכפת לי מהפיסה העליונה; כל הטוטמים המושלמים נותנים את אותו רליק שנמכר באותו מחיר. עם זאת, יכול להיות שלפעמים עדיף לי לייצר הרבה מהרליק השווה ביותר (שאינו רליק מושלם) מאשר רליק מושלם אחד, תלוי בערכי הרליקים של אותו יום (גם הרליק המושלם יכול לרדת במחיר לפעמים). המטרה היא עדיין למקסם את הערך הכללי של הרליקים שאני משיג, אבל צריך לקחת בחשבון את האפשרות שהרליק המושלם הוא לא תמיד הכי טוב. בונוס: אם אין אפשרות ליצור את הערך המקסימלי התיאורטי, תגידו לי איזה פיסות טוטם הכי שווה לי לייצר (בהנחה שלייצר כל פיסה זה אותה כמות עבודה, למרות שזה לא. אם אתם ממש רוצים להסתבך, אתם יכולים לתת נקודות לכל פיסת טוטם שמייצגות עד כמה קשה לייצר אותה) בכדי להגיע לעררך המקסימלי התיאורטי עם כמה שפחות פיסות טוטם חדשות לייצר. הולי שיט חפרתי ברמות לול בקיצר אני בתסבוכת הודעה זו נערכה ע"י imagine it ב Sep 20 2024, 00:45 AM -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 08:54 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מצטער אני חושב שאני מפספס משהו אבל למה סצנת מקלחת שכל מה שאפשר לראות זה את הרגליים שלהן ככ הרבה יותר פאנסרביסי ממה שזה לא יהיה שג׳יין הייתה שכולם משתגעים בזה?
זה אפילו לא היה נראה פאנסרביס כאילו בכלל לדעתי אני בטוח מפספס משהו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 09:01 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טום וג׳ק לבושים כמו מבוגרים זה כזה מוזר
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 09:03 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש שלד של שממית בחוץ
אני מפחד ממתי שהכלב ירצה להיכנס אני לא רוצה לרטות את זה שוב אמג -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 09:10 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אמא שלי תכריח אותי לראות גם את הסרט החדש של מאט וולש אני באמת אבכה
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 09:20 AM
|
||
אני די בטוח שגם החתולה לא אוהבת את השלד למרות שהיא זאת שפאקינג עשתה את זה.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 09:26 AM
|
||
טומיאיניט מתנגש בדוג׳ה קאט זה לא דבר שחשבתי שיקרה
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 09:45 AM
|
||
אני צורח לטומי לא אכפת מה המגדר או הנטיה המינית של הילד שהוא כל עוד הוא יתאים למגדר והנטייה המינית של הילד של ג׳ק כדי שהם יוכלו להתחתן
למה הוא כ״כ נואש להקים עם ג׳ק משפחה --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |