![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 14:16 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה המוסד עוקבים אחרי אינפי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 14:17 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואו האמת שמעולהה נראה לי שזאת פעם ראשונה שאני אשכרה רוצה לחזור למסגרת שאני נמצאת בה ולא להיות בחופש שזה כבר אומר שהיא ממש טובה אבל בגדול אני ממש נהנית בשירות, אני עושה בחקלאות והתאהבתי בזה ממש איך אתה? איך החיים? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 14:19 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קול -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 14:27 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואווווו איזה כיף לשמוע את בשירות לאומי כאילו? אני סבבה סיימתי שנת שירות לפני חודשיים מתגייס עוד חודשיים סוף סוף זהו דווקא די נהנה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 14:32 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
♥️ כן כן יאאא איזה כיף בהצלחה בגיוססס -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 14:40 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
אוקיי איך משיגים משנה כינוי
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 14:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
אני שונאת את אבא שלי כאילו את אמא שלי עוד עיך שהו אפשר לסבול אבל עם אבא שלי זה מריבות של שעות -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 15:32 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
אוי :( חיבוק🫂 -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 15:35 PM
|
||
סדרות קלילות מומלצות?
בעצם לא רק קלילות משהו אבל שלא מתיש לראות וטוחנים פרקים כזה הודעה זו נערכה ע"י נבוט ב Sep 23 2024, 15:36 PM -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 15:53 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חרא על הורים
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 16:20 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק תזכורת שpe זה חנג
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 16:24 PM
|
||
כל הקבוצה של הכיתה מדברת על איזה בומים חזקים יש ואיזה הדף היה
אני באמת ישבתי פה עכשיו רבע שעה בלי אוזניות בלי כלום חלון פתוח לגמרי ולא שמעתי כ ל ו ם --------------------
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 16:25 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתחשק לי לכתוב כאילו
ממש. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 16:28 PM
|
||
חחחחחחחחחחחחח היקנעמים פשוט מתלהבים כי הם בחדשות
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 16:29 PM
|
||
מה הלוז שיש לי קטע לבנות שרוכבות על סוסים
כאילו סוסים זה נהדר אבל לרכב על סוסים זה תמיד רד פלאג נראלי אני נהיה שור רודף אחרי דגלים אדומים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |