![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 19:28 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי אני אבקש לחזור להיות מתכנת כדי להוסיף פיצר embedding של שירים בספוטיפיי כדי שיהיה אפשר לשים אשכרה שירים במפ של מה אתם שומעים עכשיו
במקום לשים רק שם שיר יהיה אפשר לשים קישור לספוטיפיי וזה יעשה את זה שיר שאפשר להפעיל מהפורטל איזה רעיון הבאתי אה עריכה: נזכרתי עכשיו עד כמה הקוד בפורטל גרוע ונוראי לעבוד איתו אולי אני אעשה את זה בHPDark -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 19:32 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה רעיון מגניב אבל אני לא בטוח כמה יש לזה ביקוש דווקא במה אתן שומעות עכשיו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 19:34 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אכפת לי כמה יש לזה ביקוש, אני רוצה בשבילי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 19:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול לך על זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 19:37 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
ממש ממש בא לי לראות איך הקוד של הפורטל נראה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 19:38 PM
|
||||
אולי אני אפרסם את זה לשימוש מי שרוצה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 19:38 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://i.postimg.cc/NFjZ99Ky/1727109338874...32023004826.jpg
צלקת בצורת סמיילי זה כל כך שימושי -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 19:43 PM
|
||||
אה האמת שזה ממש פשוט להראות לך לך למטבח תכין ספגטי אבל בלי מלח במים, שכחו את זה בproduction אחרי שמוכן תשים הכל בקערה קטנה מדי תשים קטשופ (כי נראלך שישקיעו ברוטב עגבניות?) תערבב אבל רק קצת ככה נראה הקוד מצד שני את הקוד של HPDark אתה יכול לראות בגיטהאב :) https://hportal.co.il/index.php?showtopic=158271 -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 19:43 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החתולה ישבה באמצע המדרגה אז אמרתי לה לזוז כי היא חוסמת את המדרגות
היא נשכבה על המדרגה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 19:54 PM
|
||||
אגב עליי לציין שזה כבר מזמן לא רק עושה את הפורטל בדארק מוד, זה גם מוסיף פיצ'רים אבל לא היה לי כח לעדכן את האשכול -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 19:59 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלה תוסף אגב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 20:03 PM
|
||
שיראל פה????
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 20:09 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 20:11 PM
|
||
לא כי תסבירו לי למה לחברה שלי יש פיקוד העורף פרימיום
היינו בשיחה ופתאום שומעים ממנה אזעקה והייתי כזה יוווו מסכנה ואז נזכרתי שאנחנו גרים באותה שכונה וממש לקח כמה שניות עד שהתחילה אזעקה גם אצלנו עכשיו או שיש לה פיקוד העורף פרימיום או שהגוגל מיט שלה בדיליי הפוך כלומר אנחנו רואים דברים לפני שהם קורים אצלה מה שזה לא יהיה למה לי אין --------------------
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 20:12 PM
|
||||
את לא יכולה להבהיל אותנו ככה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |