![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 20:19 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאתה אומר את זה ככה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 20:20 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה איתך מה נשמע -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 20:26 PM
|
||||
וואלה פאנן איך אתה איך המרגש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 20:32 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואלה סבבה משתעמם בבית מה חדש אצלך -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 20:36 PM
|
||||
כנל חחחחחחחח היה לי היום חופש ורציתי ללכת לקניון אבל בסוף נשארתי לישון יאי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 20:36 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אני מתתתת איפה הקוד בגיט? -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 20:59 PM
|
||||
שמתי קישור באשכול ההוא https://github.com/ShToTaJuniorCat/HPDark ממליץ להסתכל בbrach של develop ולא main @שיראל לישון זה טוב היה לך חופש בגלל המצב או סתם? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 21:00 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במיוחד בימים הקשים האלו
![]() --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 21:02 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אני מת מצחוק מהcommentes ממש נהנית ביצירה של זה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 21:09 PM
|
||||
חחחחח אין לך מושג עד כמה מה התגובות האהובות עליך? יש כמה שאני זוכר שם במיוחד -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 21:10 PM
|
||||
סתם כי למה לא מרגיש כמו בזבוז זמן בגדול -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 21:12 PM
|
||||
מה מרגיש בזבוז זמן השירות? לאדע גן חיות נשמע ממש כיף -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 21:26 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שאני צריכה להתחיל לסתום
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 21:26 PM
|
||||
לא זה פאנן רצח גם עם הלימודים אז בכלל אחלה אבל היום הזה ספציפית בוזבז למוות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 21:32 PM
|
||||
איי זה לא כיף למה היה לך חופש היום אבל? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |