![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 21:43 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי ביקשתי חחחחחח מה איתך אבל וזה איך החיים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 21:48 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה יפה גם לישון זה חשוב לפעמים אני לא עושה כלום חחחח פעם בשבוע מדריך רובוטיקה לכיתות זח חוץ מזה בייסיקלי כלום משתעמם מנסה להיפגש עם אנשים אבל כולם בצבא ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 22:02 PM
|
||||
יאפ הו שיט זה מממש משעמם אבל אתה גם מתגייס תכף, לא? נע להיפגש עם אנשים זה סתם מיותר תשאר בביצ ותהפוך לערפד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 22:10 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 22:25 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן משעמם לי לול מתגייס עוד חודשיים שזה הרבה בשביל להשתעמם ככה אני כבר ערפד חחחח אבל אני איש של אנשים זה בעיה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 22:41 PM
|
||||
זהו מצד אחד זה כולה חודשיים אבל זה המון זמן כשלא עושים כלום אנערף אבל אולי עבודה או משהו אם אתה מוצא אנשים תעדכן איפה חחחחחח אללה אני פורשת לישון מחר צריך לקום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 23:06 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה כולם הומואים באנימות ספורט
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 23:12 PM
|
||
נשבע שהטיהור היה המתיחה הטובה ביותר שהייתה בפורטל בכל השנים שהייתי בו
*טפיחה על השכם* -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 23:23 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה היה?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 23:34 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להיות אובססיבי לדברים זה לא כיף.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 23:56 PM
|
||
אפשר לדבר על זה שלפומ יש את הצוות יקמ הכי טוב בכל הפאקינג פרס?????
אם יהיה פה בעתיד מישהו מפרס שהבין את המשפט הזה, נעים להכיר. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 23:59 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתי עכשיו מישהו שמסביר שלהיות מחונן זה לראות את השכן שלך בונה צריף ולדעת שאם הוא יכול אז גם אתה אז ללכת ולקנות את אותם החומרים שהוא השתמש בהם ולהשקיע את אותו הזמן אבל בלבנות ארמון
וכשנגמרים לך החומרים אתה פשוט עומד שם ורואה את הארמון החצי בנוי שלך ואתה לא מבין איך זה שלא רק אין לך ארמון גם אין לך את הצריף שלשכן שלך יש למרות שנתת את אותה השקעה בדיוק אם לא יותר אני ממש רוצה לקחת מבחן מחוננים רציני --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 00:06 AM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
הזו שגנבו את ליבך @סו אני עדיין מצטער על זה שלא עשיתי אחד -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 00:11 AM
|
||||
יצא לך להכיר את אלה אישתי אהובתי? היינו הזוג הכי אייקוני בפורטל באיזשהי תקופה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 00:23 AM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
שום מושג מי זו אני בן זקונים כאן -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |