![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 16:53 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשלב הזה אני לא אהיה מופתע אם נערת ההאק טו באמת סוכנת מוסד ישראלית או משהו
באמת שלא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 16:58 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אני מאשר -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 16:59 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יודע מה אני אפילו לא אהיה מופתע אם זה בעצם אתה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 17:01 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב עכשיו שאני מתכנת את HPD עוד קצת
מישהו מוכן להסביר לי למה הפורטל כתוב בצורה כל כך דפוקה???? למה יש איזה ארבעה קישורים שונים שמראים אותו אשכול????? למה??????? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 17:03 PM
|
||||
נשמע כמו פורטל הארי פוטר הישראלי יאפ --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 17:03 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אח שלי: אסור לי להתקלח עד יום חמישי.
אני: למה? אח שלי: הם אמרו לי לשלם ואמרתי להם שאין לי כסף אז הם אמרו בסדר אל תצקלח שבוע תסבול. אני: אח שלי: אני: הייתי משלם לא להתקלח. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 17:04 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() להכניס שיר אינטראקטיבי מספוטיפיי לפורטל - Check ועכשיו לבדיקות https://open.spotify.com/track/6Qqoa3GBt5Zn...f0abfdb7d93432c אוקיי מי מכם שם היפר קישור לספוטיפיי בחתימה ודופק לי את הבדיקות WHICH ONE OF YOU סתם תודה אינפי זה עושה לי חיים קלים הודעה זו נערכה ע"י imagine it ב Sep 24 2024, 17:13 PM -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 17:14 PM
|
||
לנסוע לחבר שלי שגר בחלק אחר של העיר כדי לפתוח את הדלת להביא לו בראוניז וחיבוק וללכת
צ׳ק --------------------
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 17:17 PM
|
||
חרא על הפורטל באמת
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 17:27 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ילד מהכיתה שלי סיפר שחבר שלו הלך שלוש קילומטר ברגל בשביל לתת לו כיף ולחזור הביתה -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 17:33 PM
|
||
עוד בדיקות
https://open.spotify.com/artist/52qKfVcIV4G...24dad48f32d4d58 https://open.spotify.com/episode/0286eqEKBT...f73d7033766452f https://open.spotify.com/album/1WuqlDJb7Z2i...5d62becf3014efd טוב עכשיו השאלה: האם עדיף שזה יחליף את הקישור לשיר או שזה יהיה בנוסף אליו (מתחתיו נגיד)? טוב זה יחליף את הקישור כי אין לי כוח לעשות אחרת + זה יהיה מכוער + יש קישור לשיר בכל מקרה בתוך השטות של ספוטיפיי אוקיי אבל תראו איזה חתיך זה https://prnt.sc/bIcypEi6kQUH -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 17:59 PM
|
||||
אוקיי הוא ניצח --------------------
|||
|
|
||||
וואו זה נראה ממש טוב --------------------
|||
|
|
||
זה לא כיף כשאתם לא נותנים לי פידבק על מה שאני עושה
אוקיי סו אין לי דאבלים כמוך אבל תודהה אני עובד על לעשות שיהיה אפשר לבטל או לאפשר את זה יש לך רעיונות לעוד שטויות כאלה שיעשו את החיים יותר נוחים? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 18:02 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא מטומטם -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |