![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 09:56 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתתתתת הם דיברו על זה שטומי פיורי ומולי מאי נפרדו ומלא אנשים חשבו שזה טומי סיימונס ומולי מלינקס כאילו וג׳ק אמר לו כזה ״אתה יודע מה אתה יכול לקחת את מולי מאי ופשוט לדחוף את מולי החוצה״ וטומי ממש צחק והיה כזה ״רגע יכולו להיות לי שתי- וואו מה אם אני פשוט אאסוף אאסוף את המוליות??״ כי לא הספיק לו להתחתן עם טובו עכשיו הוא צריך שתי מולי והוא גם אמר ״רגע אבל מה אם מולי תראה את זה- רגע אני אגיד לך מה אני אעשה אני אבוא אליה ואגיד לה ׳מולי, אני אהיה איתך כ ל הזמן אבל כשאני ארצה ללכת לפארקי מים או שיהיו לי ילדים [מולי מפחדת מפארקי מים ולא רוצה ילדים כרגע] אני אלך לבלות זמן עם מולי מאי׳״ וג׳ק ענה לו שלמולי מאי כבר יש ילדים וטומי ענה לו ״טוב אז אתה צריך להזדרז׳!״ למאווווווווווו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 09:58 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע וגם שניהם גרושים עכשיו גם טומי סיימונס וגם מולי מאי אז זה הסתדר נהדר
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 10:03 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 10:21 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 10:41 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 11:04 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מישהי בכיתה שלי שאוהבת אומורי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 11:18 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אתה זה שנקבל את כל הילדים המגניבים בכיתה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 11:33 AM
|
||||
כי אני הכי מגניב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 11:46 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם רוצה :< לי בנתיים הייתה שכבה של תולעי ספרים אתם לא מבינים באיזה הלם הייתי שהערס הכי גדול בכיתה שלי מכיתה ט בא לדבר איתנו על ספרים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 11:48 AM
|
||||
אצלנו אין הרבה תולעים ספרים נראה לי מה שכן מבאס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 11:50 AM
|
||||
אני מעדיף חנונים של משחקי מחשב אתה יודע פשוט חשבתי איזה מצחיק זה יהיה אם הדריפמארקטינג ל1.3 יהיה לייטר והארומאסה במקום לייטר ויאנאגי רק כי זה יהיה הדבר הכי מצחיק בעולם לראות את הוויפו פלייר בוכים אחרי שהם צחקו על האסבנדו פליירס שהתלוננו שיש שש בנות ברצף. אבל אני מקווה שלא פתחתי פה לשטן והארומאסה באמת יקבל דריפ מארקטינג ל1.3 - בתור 4 סטאר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 11:53 AM
|
||||
הלפ אני אה גם מקווה שלא עשית את זה עכשיו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 11:54 AM
|
||||
אם זה יקרה אני אלך לישון שנה שלמה. אין סיכוי שבחור כזה מגניב יהיה 4 סטאר נכון? מה שכן אני חייב להגיד שלפאנדום של zzz יש תחביב מעצבן לקרוא לכל מי שלא מתעניין בפאנסרביס tourist סתוס דלת -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 11:57 AM
|
||||
הממ אני באמת לא יכול לומר. נשמע מעצבן מאוד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 20 2024, 11:58 AM
|
||||
אבל איך שהז׳קט שלו מתנופף סביבו כשהוא מסתובב :< ויש לו קשת שמתפצלת לשתי חרבות :< אני ממש מצטער שלא כולנו מכורים לפורנו באמת. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |