![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 19:39 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכללי עדיף לא לדבר על תפקידים בצהל באינטרנט לול -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכל מקום בעצם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
שעייסה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 19:46 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק תזכורת שיש הבדל בין להיות לבד להיות בודד🙏
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 19:47 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 19:50 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך זה עובד -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 19:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ובסוף בסוף אחרי כל הרעשים הבנתי רק דבר אחד ככל שאני מוקף ביותר אנשים ככה אני מרגיש יותר לבד -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 19:54 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ששששששש אל תשאל שאלות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 19:57 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
>=( למה אני לא מצליח לזחול באתר הזה
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 19:59 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מור מה קורה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 20:00 PM
|
||||
מה זה אאומר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 20:03 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה ״אני תומך בנישואים חד מיניים אני פשוט לא רוצה שזה יהיה בטלוויזיה כדי שהילדים שלי לא יהפכו לגייז או משהו״ ״כן וואי אני ממש מבין! אני גם שונא כשיש אנשים שחורים בטלוויזיה כי אני לא רוצה שהילדים שלי יהפכו לשחורים״ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 20:05 PM
|
||||
שששששששששש -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 20:06 PM
|
||
בסדר יעל מה ניש
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 20:07 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהב איך כולם בהייקיו ממש מכוערים ואז קנמה ואקאשי צצים למסך במלוא התפארת המביכה חברתית שלהם ונראים כמו מלאכים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |