![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:40 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם יש המירוץ למיליון לראות את מבינה צריך להיות ערים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:43 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנל (אלא אם כן זה כלבלב ואז אני משאירה) -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:43 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם מתעורר ככה לפעמים נכנס לבהלה כי אני נזכר מי אני בן כמה אני ומתי התחתנתי ומה עברתי מאז ואז אני מסתכל עליה וטוב לי ![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:44 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכנות אתה>>>>>>>>>>>>> --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחתי את זה ליעל עכשיו וזה הצחיק אותי אז אני אשים גם פה
במבחן סוף שני ילדים מהכיתה שלי כזה קנו מיץ אלוורה והם עשו לחיים ואחד מהם אמר (keep in mind הם ילדים בני 14 בתכנית לנוער מוכשר במתמטיקה) ״לחיים ולששון, שנזיין המון״ וזה הרג אותי אני רוצה לקעקע את זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:45 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה זו בכלל בעיה קפה, סוכר, ולהתנחם בזה שמחרתיים סופש -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:46 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי תחושה שפספסתי שלב בחייך מזל טוב אני מניח?🫣 -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:47 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טכנית מחר אני בבית אז מרגישה שהסופ״ש התחיל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:50 PM
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה תודה תודה ![]()
אכן, אבל זה בסדר התחתנתי רק לפני פחות מחודשיים זה עוד טרי הזמן עובר לאט נורא כסעמק עם חיפה כבר נהניתי פה למה למה כל מערכת השיקולים בעד הטכניון קורסת כשאני מרים את הראש לשמיים לחפש אם טיל יפול עלי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:50 PM
|
||
וואו איזה דתיים קור זה כשהטלפון נופל לך על הרצפה ומתפרק לשלושה חלקים
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:51 PM
|
||||
בעצם אצלכם היה די אזעקות ראשונים לא?? אם אני זוכר נכון איפה היה מה אני די בטוח שבראשון היה לכם לא? שמעו את זה אצלנו --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:54 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wholesome af -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:56 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה לא הייתי פה יותר מחודשיים, אז אני אתן לגיטימציה לעצמי. אבל אעעאע מזל טוב!!! אוף, לעזאזל עם כל סיפור הטילים הזה -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:57 PM
|
||
אכלתי גלוטן
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 25 2024, 18:57 PM
|
||||
אממ, בקרית ים וביאליק היה לפנינו ואז הגיע אלינו, קודם הגיע הטיל ואז האזעקה בפעם השנייה האזעקה דאגה להקדים אותו ולא רצתי מהר מספיק למקלט הציבורי והרמתי את הראש ופשוט ראיתי אותו מרחף חחחח -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |