![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 08:55 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלמתי משהו ובחלום ההורים שלי גרושים ואבא של הוא אורטודנט וכל החלום אני כזה ״וואי אבל זה כזה מוזר שההורים שלי גרושים אני ממש לא יכול לעכל את זה זה משהו שקורה רק לאנשים אחרים״ זה כי זה לא קרה מטומטם זה חלום
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 08:57 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר מקסים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 10:26 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חברות שלי ככ סתומות שהן חושבות שפיגור ואוטיזם זה אותו דבר
ושאני מסבירה להם הן אומרות שלי יש פיגור אני: סגור -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 10:34 AM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
בניגוד אליה אני לא התאפקתי -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 10:40 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספויילר לאומורי!!
יש את הקטע הזה בסוף של אומורי שסאני מגיע לוויטספייס ואז אומורי נמצא שם והוא לא עושה כלום לא משנה מה ואז סאני שובר את המנורה ואומורי פשוט מסתובב שניה לפני שזה מחשיך וזה ככ קריפי משומה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 11:16 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיב זה היה הפעם הראשונה שדיברתי באותו היום והשפתיים שלי לא זזו😭😭😭 הם אמורים לעשות איתי שיחה באופן פרטי כדי לראות אם יש לי מספיק רצינות בשביל דבר כזה עכשיו אני בטוח נשמע רציני --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 11:46 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברגיל לא אכפת לי בכלל מפאנפיקים לרוב אני אפילו לא אוהב לקרוא אותם אבל אני לא יודע איך להסביר פאנפיקים של אומורי גורמים לי לתחושה ממש מוזרה וטובה כזאת???
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 11:53 AM
|
||
שלבי כל כך יפה
תחפשי כזה Shelby או shubble באינסטגרם היא באמת ככ יפה --------------------
|
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 13:18 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
וואי איזה מטומטמות -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 13:26 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שני הילדים הכי פחות אהובים עליי במגמה שלי דיברו עם המורה על זה שהם רוצים להחליף מגמה
ניצחון. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 13:31 PM
|
||||
יאס >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 13:32 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןןןן ועוד אחת אילו לא יודעת מה זה תסמונת דאון ואחרי שאני מסבירה לה היא כזה מה זה? סתומהה השניה הסברתי לך -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 13:39 PM
|
||
אוקיי דעה לא פופולארית אבל אני שונא לראות אנשים עם שיער פלאפי על הפנים ובעיקר על האוזניים אם אתם מבינים מה אני אומר
כי אני יודע איך זה מרגיש ואני שונא כשהשיער שלי על האוזניים או צמוד לפנים כי זה ממש ממש אוברסימיולייטס אותי וכשאני רואה מישהו אחר עם כזה אני מרגיש כאילו זה קורה לי וזה ליטרלי גורם לי להרגיש לא בנוח ומוצף --------------------
|
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 13:39 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה למה מהאוניברסיטה הפתוחה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 13:42 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
D: הייתי בהרצאה של שעתיים על תכונות העיצוב וזה נשמע כ"כ משעמם בהתחלה אבל האמת שהיה מעניין ראוי לציין שלא ישנתי אז כמובן שהייתי מותש בתחילת השיעור ואז המורה התחילה לדבר והמוח שלי חזר לעבוד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |